Iσχυρίζεται ότι μία 11χρονη έμεινε έγκυος… από τα ρούχα του

iσχυρίζεται-ότι-μία-11χρονη-έμεινε-έγκυο-800221

Μια απίθανη δικαιολογία προέβαλε ένας 33χρονος από την Νισκαγιούνα της Νέας Υόρκης, που άφησε έγκυο ένα κορίτσι μόλις 11 ετών.

Πρόσφατα η ανήλικη γέννησε ένα υγιέστατο βρέφος το οποίο αποδείχθηκε μέσω τεστ DNA, πως είναι παιδί του Robert Cronin.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WRGB-TV, ο κατηγορούμενος δεν αμφισβήτησε τα αποτελέσματα του τεστ DNA, είπε ωστόσο πως ποτέ δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 11χρονη την οποία παραδέχθηκε πως γνώριζε.

«Δεν θέλω να είμαι γνωστός για ένα έγκλημα που δεν διέπραξα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 33χρονος, ενώ μιλώντας στη δημοσιογράφο Anya Tucker του τηλεοπτικού σταθμού NEWS10 έδωσε μια άλλη διάσταση στην υπόθεση λέγοντας πως η 11χρονη έμεινε έγκυος αφού ήρθε σε επαφή με ένα ρούχο που είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα εκείνος για να αυτοϊκανοποιηθεί!

Κατανοεί, όπως λέει, ότι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν την εκδοχή του, προσθέτοντας πως η αστυνομία της Νισκαγιούνα που προχώρησε στη σύλληψή του στερείται επιστημονικής γνώσης.

Ο Cronin, πατέρας πέντε παιδιών, οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας Σενέκταντι όπου κρατείται χωρίς να έχει οριστεί εγγύηση. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας ανηλίκου καθώς και για σεξουαλική κακοποίηση σε βαθμό κακουργήματος παιδιού κάτω των 13 χρόνων.

«Δεν είναι μόνο το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά είναι προδοσία στο χειρότερο βαθμό», δήλωσε στο WRGB-TV ο παιδοψυχολόγος Dr. Rudy Nydegger αναφερόμενος στην περίπτωση της 11χρονης μητέρας. «Είναι μια αδύνατη αλλαγή ρόλου για ένα 11χρονο παιδί. Αδύνατη υπό την έννοια ότι βιολογικά είναι μητέρα του βρέφους και δεν είναι καν έτοιμη να ενηλικιωθεί», πρόσθεσε.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η μητέρα και το βρέφος βρίσκονται τώρα υπό την φροντίδα των υπηρεσιών προστασίας παιδιών.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook