Ισχαιμία μυοκαρδίου «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση του 20χρονου ποδοσφαιριστή

ισχαιμία-μυοκαρδίου-έδειξε-η-ιατρο-1609626

Η ισχαιμία του μυοκαρδίου φέρεται να είναι η αιτία του θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή, Ηλία Μπρέλλα, που κατέρρευσε σε γήπεδο στην Καρδίτσα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου απέναντι στη Δόξα Αμπέλου.

Ο ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του εν μέσω του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να τον στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Η κηδεία του 20χρονου Ηλία, τελέστηκε σήμερα Δευτέρα (16/1) στις 4μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυρομματίου.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης», ο 20χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας, ενώ κατήγγειλε ότι δεν υπήρχε φορητός απινιδωτής στο γήπεδο.

«Είναι η χειρότερη μέρα για το χωριό μας. Είναι τραγωδία για τους γονείς του παιδιού και για την περιοχή μας, είναι ένα τραγικό γεγονός. Δυστυχώς, το παιδί κατέληξε μέσα στο γήπεδο που αγαπούσε πάρα πολύ», δήλωσε στο MEGA.

Ο κ. Γιώτης έκανε έκκληση για να ενισχυθούν τα ασθενοφόρα και το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να αποφευχθούν κι άλλες τραγικές απώλειες.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook