Ήρθε στα Χανιά ο Χαρδαλιάς, αλλά δεν πήγε στην εκδήλωση που τον περίμεναν – Τι συνέβη…

ήρθε-στα-χανιά-ο-χαρδαλιάς-αλλά-δεν-πήγ-1407858

Στα «κρύα του λουτρού» άφησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη στα Χανιά, το απόγευμα του Σαββάτου για τη συμπλήρωση 86 ετών από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Απ΄ότι φαίνεται όμως ο υφυπουργός είχε σοβαρό λόγο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο Νίκος Χαρδαλιάς, συμμετείχε σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υφυπουργών Εθνικής Άμυνας του ΝΑΤΟ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στη Σούδα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αύριο Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου που θα πραγματοποιηθεί στους Τάφους των Βενιζέλων στα Χανιά.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, Δρ Πολιτικών Επιστημών, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ήρθε στα Χανιά ο Χαρδαλιάς, αλλά δεν πήγε στην εκδήλωση που τον περίμεναν – Τι συνέβη…

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΑΜΕ ΝΤΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ… (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ).
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ’ ΠΕ ΚΙ Ο ΣΚΑΪΣ OTI O ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ…
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ο/Η Γέμισε η Κρήτη σκουπίδια τελευταία. Εκλογές ερχωντε συντεκνοι, μαύρισμα, σύλληψη, δίκη, κατάσχεση περιουσίας και φυλακή λέει:

    Άλλο ένα σούργελο έρχεται στην Κρήτη και το παίζει …….σπουδαίους. Μάλιστα πατριώτες, αυτό το σκουπίδι, αυτός ο σπουδαιοτίποτας δήμαρχος που έγινε …..υπουργός να μας σώσει αφού έκαψε τη μισή Ελλάδα με τις οδηγίες …..φύγετε μην καείτε, αφού συμμετείχε στη δολοφονία 25.000 παπουδογιαγιαδων, αφού καταβασε τα παντελόνια του μαζί με όλη την συμοριτοκυβερνηση του αρχισκουπιδιου μητσοτακη στον Τούρκο για δυο χρόνια τώρα έρχεται στη Κρήτη μας για το μνημόσυνο του Βενιζέλου αλλά βρε παιδί μου άμα είσαι σπουδαιοτίποτας σε χρειαζωντε όλοι όπως για παράδειγμα το …………ΝΑΤΟ στη τηλεδιασκέψη λέει ……υφυπουργών !!! Ναι καλά διαβάσατε , υφυπουργών, είναι η διάσκεψη οταν οι υπουργοί έχουν στριμώξει για μια …..εκτατη…. …εργασία την γραμματέα στο γραφείο ! Ήρθε λοιπόν το σούργελο στην Κρήτη να μας δείξει ποσο σπουδαίος και ….άριστος είναι και αυτός αφού αν δεν ειςαι αριστος καραγκιοζης δεν μπαίνει στην κυβέρνηση. Κανονικά δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να πατήσει το βρωμοποδαρο του την Κρήτη. Αυτοί όλοι πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν, να γίνει κατάσχεση στις περιουσίες τους και μέχρι τρίτων βαθμού συγγενών τους και να πεθάνουν οι μπασταρδοι στη φυλακή !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook