Ήρθε στα Χανιά για μπάτσελορ και κατήγγειλε τον βιασμό της… Οι ερωτοτροπίες με τον μπάρμαν, η μήνυση και η ανατροπή

ήρθε-στα-χανιά-για-μπάτσελορ-και-κατήγ-1477131

Επτά χρόνια μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού, αθώος με πλειοψηφία 6-1 κρίθηκε την Πέμπτη ένας Χανιώτης από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης που τον απάλλαξε οριστικά από τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 στην Αλμυρίδα Αποκορώνου, όπου ο νεαρός εργαζόταν ως μπάρμαν σε νυχτερινό κατάστημα. Ένα βράδυ, στο μπαρ διασκέδαζε παρέα νεαρών κοριτσιών από την Δανία, ανάμεσα στις οποίες και μηνύτρια. Άμεσα άρχισε ένα αμοιβαίο φλερτ μεταξύ τους, με χορούς, εναγκαλισμούς και φιλιά. Η Δανέζα του εξομολογήθηκε ότι βρισκόταν στα Χανιά για μπάτσελορ πάρτι, καθώς την επόμενη μέρα επέστρεφε στη χώρα της και σε δύο μέρες θα παντρευόταν. Η περίπτυξή τους μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος όπου συνεχίστηκαν οι μεταξύ τους ερωτοτροπίες ενώ στη συνέχεια η ίδια δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει και αμέσως μετά τον κατήγγειλε για βιασμό.

«Όταν φτάσαμε ο κατηγορούμενος ήταν μέσα στο μπαρ, τον αναγνωρίσαμε αμέσως από την περιγραφή της μηνύτριας, τον οδηγήσαμε έξω, της τον υποδείξαμε, αυτή τον αναγνώρισε και στη συνέχεια εκείνος μας ακολούθησε προς το αστυνομικο τμήμα» τόνισε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που είχε βρεθεί εκείνο το βράδυ στο συμβάν.

Στην κατάθεσή της η μηνύτρια δέχτηκε όλα τα γεγονότα της βραδιάς αλλά κατήγγειλε τον κατηγορούμενο λέγοντας ότι στο τέλος την βίασε παρότι αυτη έλεγε όχι.

Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν και η σημερινή σύζυγος του κατηγορούμενο, με την οποία γνωρίστηκαν δύο χρόνια μετά το συμβάν το 2017 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η ίδια έκανε λόγο για έναν πολύ ήρεμο και ήπιο χαρακτήρα που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε βίαια περιστατικά.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως «ήταν ένα βράδυ όπως όλα στη δουλειά. Ηρθε μια παρέα κοριτσιών, τις κεράσαμε στο μπαρ. Με την συγκεκριμένη, ανταλλάξαμε χαμόγελα, ήρθε πολλές φορές στο μπαρ, πήρε ποτά, χορέψαμε, φιληθήκαμε, την φλέρταρα.

Οταν είδα ότι ανταποκρινόταν, βγήκαμε έξω μαζί, αρχίσαμε να φιλιόμαστε σε εμφανές σημείο και πήγαμε 10 μέτρα πιο πέρα για να συνεχίσουμε. Αυτή ξαφνικά άρχισε να μου λέει please stop. Φυσικά αμέσως το σεβάστηκα. Μετά μου είπε ότι το Σάββατο θα παντρευόταν. Ότι είχε έρθει με τις φίλες της για μπατσελορ.

Ο Εισαγγελέας στην αγόρευσή του πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου και τόνισε πως από τα αποδεικτικά στοιχεία και την ακροαματική διαδικασία, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εξαναγκασμού. «Εκτιμώ ότι η μηνύτρια υπαναχώρησε για δικούς της λόγους και προχώρησε στην καταγγελία για να καλυφθεί στον δικό της κοινωνικό κύκλο. (…) Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες. Υπήρξε συναίνεση για αμοιβαία ικανοποίηση των επιθυμιών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Γιώργος Περράκης, έκανε λόγο για μια ψευδή καταγγελία, η οποια αποδεικνύεται από αδιάσειστα στοιχεία και η οποία βασίζεται σε έναν σκοπό, στην είσπραξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, κάνοντας λόγο για οικονομικά και μόνο κίνητρα.

Οι ισχυρισμοί του έγιναν δεκτοί από το Δικαστήριο -όπως και πρωτόδικα- κλείνοντας οριστικά την συγκεκριμένη υπόθεση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook