Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από τον πρώην σου, σήμερα κιόλας!

ήρθε-η-ώρα-να-απαλλαγείς-από-τον-πρώην-σ-712844

Aνήκεις κι εσύ στο κλαμπ των γυναικών που δύσκολα προχωρούν παρακάτω; Όχι, όχι εσύ, εσύ μπήκες να διαβάσεις τις συμβουλές για μια φίλη σου.. Όπως και να έχει, διάβασε προσεκτικά και κυρίως υλοποίησε γιατί καλοκαίρι έρχεται, περίοδος γνωριμιών είναι και επιτέλους πρέπει να αποχαιρετίσεις μια για πάντα τις δεύτερες σκέψεις για τον πρώην σου.

Οργάνωσε διακοπές

Όχι στο νησί που είχατε πάει μαζί, έλεος. Κανόνισε καφέ με τις αγαπημένες σου φίλες και μίλησέ τους για τα καλοκαιρινά σχέδια που κάνεις. Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για μερικές μέρες, αρκεί να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Κάπου κοντά και οικονομικά.

Ξεφορτώσου τα αναμνηστικά

Για εκείνα τα εισιτήρια λέω που είχατε πάει μαζί στη Σαντορίνη. Τι νόημα έχει να κρατάς άχρηστα χαρτάκια, αρκουδάκια, σημειωματάκια και εν γένει ό,τι τον θυμίζει; Κανένα. Πέταξέ τα και πάμε παρακάτω.

..όπως και τα μηνύματα

Η δικαιολογία του «δεν σβήνω ποτέ τα μηνύματα από το κινητό μου» στην προκειμένη δεν πιάνει. Είτε τα κρατάς για να θυμάσαι πόσο γλυκός υπήρξε μαζί σου, είτε κάθεσαι και χαζεύεις με τις ώρες τα τελευταία του λόγια πριν χωρίσετε.. διαγραφή τώρα. Άλλωστε, ο χώρος από τα μηνύματά του θα σου χρειαστεί για τις φωτογραφίες που θα βγάλεις από τις διακοπές με τις φίλες σου (είπε και έκλεισε το μάτι πονηρά).

Ξεκίνα να φλερτάρεις

Μακρινό σπορ; Όπως και να έχει, δεν ξεχνιέται. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά στην περίπτωση που μπορεί ο έρωτας, όντως, με έρωτα να περνάει ήρε η ώρα να το δοκιμάσεις. Νέες γνωριμίες, νέοι άνθρωποι, νέες εμπειρίες. Βουρ!

Σταμάτα να τον μυθοποιείς

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το πιο εύκολο τρυπάκι μέσα στο οποίο πέφτουμε γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο ξεχνάμε τα στραβά τους και (εμ)μένουμε στις πιο τρυφερές πτυχές της σχέσης και του χαρακτήρα τους. Στοπ. Βάλε φρένο σε όλο αυτό το πισωγύρισμα προσπαθώντας να θυμηθείς τα στοιχεία εκείνα που σας χώριζαν. Τσακωμοί, φωνές και εκρήξεις θα βοηθήσουν σε όλο αυτό.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook