«Ηρωική» έξοδος από τη Βουλή για τη… μάχη του σταυρού!

ηρωική-έξοδος-από-τη-βουλή-για-τη-μ-1416933

Η έντονη εκλογολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες εβδομάδες έχει οδηγήσει σε εικόνα αποσύνθεσης τόσο την κυβέρνηση όσο και τη Βουλή, η οποία, ιδίως τις Παρασκευές, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό της, με τους βουλευτές να τρέχουν στις εκλογικές τους περιφέρειες για να κάνουν… socializing με τους δυνάμει ψηφοφόρους τους.

Για του λόγου το αληθές, στην προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, στην οποία εισήχθη το νομοσχέδιο Πλεύρη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το «παρών» έδωσαν μόλις τέσσερις βουλευτές, με τους υπόλοιπους να συνδέονται μέσω webex από τα σπίτια τους! Εκτός από το συγκεκριμένο συμβάν, εδώ και αρκετές ημέρες τα βουλευτικά έδρανα στην Ολομέλεια είναι σχεδόν άδεια ακόμη και σε σημαντικά νομοσχέδια, καθώς οι βουλευτές έχουν ξεκινήσει ήδη κανονικά τις προεκλογικές τους δράσεις.

Και οι υπουργοί, την ίδια ώρα, φαίνεται πως έχουν κατεβάσει για τα καλά τα μολύβια. Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα aytodioikisi.gr, υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη επέλεξε να μην πάει σε κρίσιμη σύνοδο υπουργών στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παραστεί σε… τοπικό πανηγύρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του!

Με βάση τα παραπάνω, ένα είναι το ερώτημα που πλανάται πάνω από τη Βουλή: Γιατί δεν ανακοινώνει, επιτέλους, πότε θα γίνουν εκλογές ο πρωθυπουργός;

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook