Ήρωας αστυνομικός όρμησε σε μεθυσμένο – Aπειλούσε να πετάξει την 5 μηνών κόρη του στο κενό | Video

ήρωας-αστυνομικός-όρμησε-σε-μεθυσμέν-912650

‘Ενας αστυνομικός με ηρωική προσπάθεια και με κίνδυνο της ζωής του όρμησε από το παράθυρο διαμερίσματος 3ου ορόφου και αφόπλισε έναν 38χρονο που ήταν μεθυσμένος και οπλισμένος και είχε κρεμάσει ανάποδα ένα βρέφος πέντε μηνών!

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη συγκεκριμένη οικογένεια ήταν καθημερινό φαινόμενο στην πολυκατοικία της πόλης Saransk, 500 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. Ο 38χρονος, σχεδόν πάντα μεθυσμένος, κακοποιούσε τη γυναίκα του, αλλά και το βρέφος.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν οι γείτονες έντρομοι είδαν τον δράστη να κρατά το μωρό ανάποδα στο κενό, απειλώντας να το αφήσει να πέσει από τον 3ο όροφο. Η γυναίκα του 38χρονου αιμόφυρτη εκλιπαρούσε να ανοίξει η πόρτα του σπιτιού τους, καθώς ο μεθυσμένος άνδρας την είχε κλειδώσει απ΄έξω.

Η ηρωική προσπάθεια σωτηρίας…

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος κλήθηκαν να επέμβουν. Ενας από αυτούς βγήκε στο κενό από διπλανό διαμέρισμα του 3ου ορόφου και πατώντας πάνω σε ένα μικρό τσιμεντένιο ρείθρο ισορρόπησε για λίγα δευτερόλεπτα και κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να μπει μέσα στο δωμάτιο και να αφοπλίσει τον 38χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο κόσμος ουρλιάζει, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα γυναίκες αστυνομικοί άρπαξαν το μωρό από τα χέρια του κακοποιού, που φυσικά συνελήφθη, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες. Ο 38χρονος αποδείχτηκε πως έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο και το βρέφος ήταν κόρη του.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook