Ηράκλειο | Νέο χτύπημα στους εμπόρους ναρκωτικών

ηράκλειο-νέο-χτύπημα-στους-εμπόρους-ν-950544

Νέο χτύπημα στην εμπορία των ναρκωτικών στην Κρήτη κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, το πρωί, στο Φόδελε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο άτομα  ηλικίας 64 και 42 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 64χρονο, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από  λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, στο οποίο επέβαινε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στον 64χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 856 γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους πενήντα γραμμαρίων και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι ο 42χρονος θα παραλάμβανε τις ναρκωτικές ουσίες από τον 64χρονο, που εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 42χρονου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου αερίου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ  οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook