Ηράκλειο | Επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη – Έσπασαν έπιπλα, έγραψαν συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα

ηράκλειο-επίθεση-στο-γραφείο-του-αυγε-1183854

Εισβολή στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, εισέβαλε στο γραφείο,έγραψε συνθήματα στους τοίχους και προχώρησε σε εκτεταμένες ζημιές, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.Πηγή: cretalive.gr

3 thoughts on “Ηράκλειο | Επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη – Έσπασαν έπιπλα, έγραψαν συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα

  1. Μόνο οι μπαχαλακιδες της αριστεράς κκε σύριζα μερα25 κλπ θέλετε το βρωμιάρης το δολοφόνο κουφό τινά εκτός φυλακή… Θέλω να γίνουν εκλογές να πάρει 80% η δεξιά

    1. Καθε δημοκρατικος πολιτης (προσοχη ομως, ΟΝΤΩΣ δημοκρατικος πολιτης) θελει ισονομια για καθε ανθρωπο. Πλουσιο- φτωχο, φυλακισμενο-ελευθερο.
      Ελαχιστοι υποστηριζουν την δραση αυτου του ανθρωπου. Ωστοσο πολλοι υποστηριζουν οτι πρεπει να εχει ιση μεταχειριση!
      Εσυ προφανως κι εισαι καποιος κακομοιρης δεξιος (μπορει και ακροδεξιος) που φανταζεται αλλα καθεστωτα και κανει ονειρα για 80% δεξια (χαχαχα). Αλλα οταν παρεμβαινει η Ενωση Εισαγγελεων, ο Συνηγορος του Πολιτη, η Διεθνης Αμνηστεια με επιχειρηματα (οχι σαν εσενα) δινει αλλη βαρυτητα και σημασια στο θεμα.
      Επισης υπαρχουν και πολλοι εκ της δεξιας που υποστηριζουν το δικαιωμα του!
      Οπως δικαιωμα του θα ειναι να αποφυλακιστει σε 3-4 χρονια οπως οριζει ο νομος. Και επαναλαμβανω ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!
      Οπως αποφυλακιστηαν οι φιλοι σου οι αρχιβασανιστες της χουντας. Οπως αποφυλακιστηκαν οι φιλοι σου οι ταγματασφαλιτες μετα το 40. Γιατι οι νομοι πρεπει να τηρουνται απο ολους και για ολους. Θες να γινουν πιο αυστηροι κι καποια εγκληματα οπως τρομοκρατεια ή παιδεραστεια, κι εγω μαζι σου. Μεχρι τοτε ομως πρεπει να τηρουνται οι υφισταμενοι.
      Το πιο τρομακτικο ειναι ομως, οτι πλεον δε διαφερουμε και σε πολλα με το καθεστος της Τουρκιας! Αλλη πραγματικοτητα απο τα μεγαλα ΜΜΕ, περιορισμος κυκλοφοριας και εκφρασης αντιθετης γνωμης, λογοκρισια, αστυνομοκρατια, σκανδαλα που μπαινουν κατω απο το χαλι σαν να μην τρεχει τιποτα. Αλλα ξεχασα, καπως ετσι θελετε εσεις οι »δημοκρατικοι» δεξιοι τον κοσμο.

  2. Φτάνει ποια να ασχολείσται οι μπαχαλακιδες της αριστεράς κκε σύριζα μέρα25 με το βρωμιάρης κουφοντιντα στο Δομοκού θα πάει τέλεια και παύλα… Είμαστε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης όπως ο Μητσοτάκης καλά έκανε το νόμο για τα πανεπιστήμια είναι μαζί του… Θέλω εκλογές άμεσα με δεξιά ποσοστό 80%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook