Ιπτάμενες και… κούκλες: Virgin-Barbie εμπνέουν την επόμενη γενιά θηλυκών αεροπόρων| Photos

ιπτάμενες-και-κούκλες-virgin-barbie-εμπνέουν-τη-923666

Η Virgin Atlantic αποκάλυψε μια συναρπαστική συνεργασία με την Barbie, που προορίζεται να εμπνεύσει την επόμενη γενιά αεροπόρων. Με στόχο να βάλει περισσότερες γυναίκες στην αεροπορία, η Virgin αποκάλυψε τις δικές της Barbies, γυναικεία πρότυπα, έτσι ώστε όλα τα κορίτσια «να τις δουν να πετάνε»

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Barbie, μια κλασική γυναικεία εικόνα, για να ενθαρρύνει περισσότερα κορίτσια να παρακολουθήσουν μαθήματα STEM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά) και τελικά να επιλέξουν την αεροπορία ως σταδιοδρομία.

Η ίδια η Barbie έχει υποστεί μεγάλες μεταμορφώσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει πάνω από 200 σταδιοδρομίες κατά τη διάρκεια της ζωής της και αυτή η συναρπαστική συνεργασία θα την δει σε άλλα τρία επαγγέλματα, όλα με την στολή της Virgin Atlantic.

Σε συνεργασία με τη Barbie, σε μια πρωτοβουλία που ονομάζεται Project Dream Gap, η Virgin συνέβαλε στη σχεδίαση γυναικείων χαρακτήρων Barbie στην καριέρα της Virgin Atlantic. Υπάρχει ένας πιλότος, ένας μηχανικός και ένας υπάλληλος πτήσης, που όλα παρουσιάζουν μια ποικιλία από εθνικότικες και σωματικές μορφές, σύμφωνα με τις αλλαγές στην γραμμή της Barbie κατά τα τελευταία χρόνια.

Ο Phil Maher, EVP Operatior της Virgin σχολίασε την πρωτοβουλία, λέγοντας:

«Είναι σημαντικό να διαδραματίσει η Virgin Atlantic βασικό ρόλο στην ενθάρρυνση των γυναικών να επιτύχουν σταδιοδρομίες STEM. Είναι απαραίτητο να παρουσιάσουμε σε κορίτσια όλων των ηλικιών πόσο επιτυχημένη είναι μια καριέρα στη βιομηχανία μας και η συνεργασία μας με τη Barbie είναι μόνο ένα από τα βήματα που κάνουμε για να το πετύχουμε ».

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την ενθάρρυνση των γυναικών. Η Virgin συνεργάζεται με ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ονομάζεται WE σε ένα έργο που ονομάζεται Passport for Change, το οποίο στοχεύει να εμπνεύσει τους νέους. Εκτός από τις κούκλες Barbie, η Virgin θα πραγματοποιεί σχολικές επισκέψεις και εκδρομές σε υπόστεγα μηχανικών, όπου τα μοντέλα της πραγματικής ζωής θα αποτελέσουν έμπνευση για τους νέους.

Η Virgin λέει ότι οι κούκλες του πιλότου και του πληρώματος θαλάμου επιβατών θα είναι διαθέσιμες στις πτήσεις της Virgin αργότερα μέσα στο έτος και ότι η κούκλα μηχανικού θα κυκλοφορήσει το 2020.

Πηγή: airnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook