ΗΠΑ: Τραγωδία δίχως τέλος στη Νέα Υόρκη! Νέο ρεκόρ νεκρών – 562 σε ένα 24ωρο

ηπα-τραγωδία-δίχως-τέλος-στη-νέα-υόρκη-1022677

Η Νέα Υόρκη βίωσε τη φονικότερη ημέρα της από τον νέο κορονοϊό, με 562 νέους θανάτους σε ένα 24ωρο στην πολιτεία και το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται σε 2.935, έγινε σήμερα γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο.

Ο Κουόμο προειδοποίησε ότι άνθρωποι θα πεθάνουν σύντομα εξαιτίας της έλλειψης αναπνευστήρων, νοσοκομειακών κλινών, ενώ απηύθυνε έκκληση για αποστολή πόρων στη Νέα Υόρκη, που θα βοηθήσουν την πολιτεία να αντιμετωπίσει την ολοένα κι εντεινόμενη κρίση.

Nέο θλιβερό ρεκόρ – 884 νεκροί μέσα σε ένα 24ωρο

Ο COVID-19, η ασθένεια που προκαλεί ο κορονοϊός, στοίχισε χθες τη ζωή σε ακόμη 884 ανθρώπους στις ΗΠΑ μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες, έναν αριθμό που αποτελεί νέο θλιβερό ρεκόρ, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Η χώρα αυτή είναι εξάλλου, μακράν, αυτή όπου καταγράφονται τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης τον πλανήτη: 213.372, αυξήθηκαν δηλαδή κατά 25.200 σε μια ημέρα.

Το ρεκόρ των περισσότερων θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού μέσα σε μια μέρα καταγράφηκε την 27η Μαρτίου στην Ιταλία (969 νεκροί).

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook