ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο από σύγκρουση αυτοκινήτου με σχολικό λεωφορείο με 23 μαθητές

ηπα-συγκλονιστικό-βίντεο-από-σύγκρου-1432622

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσαν 23 μαθητές δείχνει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού κατά την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης του σχολικού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν με ένα αυτοκίνητο το οποίο έκανε κόντρες.

Τα 23 παιδία ηλικίας περίπου 11-13 ετών από το Σχολείο «George Sanchez» φαίνονται να συνομιλούν χαρούμενα μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν δεχθούν το σφοδρό χτύπημα από το άλλο όχημα. Μέσα σε δευτερόλεπτα κυριαρχούν ουρλιαχτά, με τα παιδιά να εκσφενδονίζονται από τα καθίσματα τους καθώς το λεωφορείο αναποδογυρίζει.

Ο οδηγός της λευκής Mustang που συγκρούστηκε με το λεωφορείο, που ταυτοποιήθηκε ως ο 49χρονος Μάριο Πέρεζ, φέρεται να αγωνιζόταν με ένα μπλε Mustang και πριν την ώρα της πρόσκρουσης είχε αναπτύξει ταχύτητα άνω των 160 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών.

Ο 49χρονος οδηγός του αυτοκινήτου υπέστη κάταγμα του μηριαίου οστού και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του με την κατηγορία της βαριάς σωματική βλάβης σε τρίτους, ενώ το δεύτερο όχημα απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά τη σύγκρουση. Δεν υπάρχουν αναφορές για τη σύλληψη του οδηγού. Από τους 23 μαθητές, οι επτά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δύο τραυματίστηκαν σοβαρά στα πόδια και ένας άλλος είχε κάταγμα στη λεκάνη, ανέφεραν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου στο νοτιοδυτικό Αλμπουκέρκι περίπου στις 4 μ.μ., καθώς τα παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο στο το σπίτι τους.

Η αστυνομία δημοσίευσε την Τετάρτη (27/4) το βίντεο στο πλάισιο της ερευνάς της για τα αίτια του ατυχήματος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook