ΗΠΑ: Σε τέσσερις μέρες πέθαναν τρία μωρά από θερμοπληξία – Τα είχαν ξεχάσει μέσα στα αυτοκίνητα

ηπα-σε-τέσσερις-μέρες-πέθαναν-τρία-μωρ-1703993

Τρία μικρά παιδιά, τα οποία οι γονείς τους ξέχασαν στα αυτοκίνητά τους, πέθαναν από θερμοπληξία, στις ΗΠΑ, όπου τις τελευταίες τέσσερις ημέρες η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή, για την εποχή.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Ουάσινγκτον, Τέξας και Φλόριντα. Οι θάνατοι αύξησαν τον αριθμό των θανάτων παιδιών σε αυτοκίνητα φέτος σε έξι, αριθμός που είναι διπλάσιος των περσινών περιστατικών την ίδια εποχή, σύμφωνα με τον Τζαν Νουλ, μετεωρολόγο από την Καλιφόρνια που παρακολουθεί τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η αστυνομία στο Puyallup της Ουάσιγκτον, μια πόλη νοτιοανατολικά της Τακόμα, ανακοίνωσε ότι ερεύνησε θάνατο ενός μωρού ηλικίας ενός έτους η ανάδοχη μητέρα του οποίου το άφησε στο αυτοκίνητο και πήγε στη δουλειά της. Η γυναίκα ανακάλυψε το παιδί στο αυτοκίνητο γύρω στις 5 μ.μ. την περασμένη Τετάρτη μετά από περίπου εννέα ώρες. Αμέσως πήγε το παιδί στο νοσοκομείο, αλλά το παιδί πέθανε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο Χιούστον, όπου οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 30 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τον θάνατο ενός 4χρονου αγοριού που βρέθηκε σε ένα ξεκλείδωτο σταθμευμένο αυτοκίνητο, μαζί με ένα κοριτσάκι δύο ετών. Και τα δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 4χρονου, ανακοίνωσε η αστυνομία. Το κοριτσάκι αναμένεται να αναρρώσει, ανέφερε η αστυνομία. Τα παιδιά βρήκε ένας ενήλικας, οποίος είπε ότι αυτά έπαιζαν έξω από το σπίτι τους και μπήκαν στο αυτοκίνητο.

Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε στο Παλμ Μπέι, μια πόλη στις ακτές του Ατλαντικού της Φλόριντα, όπου ένα 11 μηνών παιδάκι ανακαλύφθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς τις αiσθήσεις του. Είχε περάσει τρεις ώρες μόνο του σε ένα σταθμευμένο όχημα. Οι γονείς του φέρονται να το άφησαν στο αυτοκίνητο και να μπήκαν στην εκκλησία για τη λειτουργία της Κυριακής.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook