ΗΠΑ: Σάλος στο Σαν Φρανσίσκο για ιδιοκτήτη γκαλερί που κατέβρεξε άστεγη για να τη διώξει

ηπα-σάλος-στο-σαν-φρανσίσκο-για-ιδιοκτ-1605990

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η κίνηση ενός ιδιοκτήτη γκαλερί στο Σαν Φρανσίσκο ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να καταβρέχει μια άστεγη γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την επιχείρησή του.

Πρωταγωνιστής του περιστατικού που σημειώθηκε την Δευτέρα (9/1) ο Κόλιερ Γκουίν, πελάτες του οποίου στην Foster Gwin Gallery είναι, μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ και ο Άρνονλτ Σβαρτσενέγκερ.

Στο βίντεο φαίνεται ο Γκουίν να στέκεται με τα πόδια του σταυρωμένα και να καταβρέχει ατάραχος την άστεγη στην οποία ακούγεται να φωνάζει να φύγει.

Μετά τα εκατομμύρια views που πήρε το βίντεο και τις αρνητικές κριτικές για την γκαλερί, ο Γκουίν προσπάθησε να υπερασπιστεί των πράξεών του υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα ήταν σε υστερία και πέταγε σκουπίδια.

«Της είπα ότι πρέπει να φύγει και να μετακινηθεί γιατί δεν μπορούσα να πλύνω τον δρόμο. Τότε αυτή άρχισε να ουρλιάζει ακατάληπτα, να φτύνει, να μου φωνάζει σε σημείο που να είναι εκτός ελέγχου. Την ψέκασα και της είπα «φύγε, θα σε βοηθήσω»» δήλωσε ο Γκουίν στη The San Francisco Chronicle.

«Ήξερα ότι το να την ψεκάσω με νερό δεν είναι η λύσυ αλλά το ψέκασμα ήταν κάτι που την ξύπνησε και την ηρέμησε. Μετανιώνω; Για το μόνο που μετανιώνω ήταν για το γεγονός ότι ο τρόπος που τη βοήθησα στο παρελθόν δεν έκανε τίποτα» πρόσθεσε ο αμετανόητος επιχειρηματίας.

Ο ίδιος υποστήριξε, δε, ότι πριν το περιστατικό είχε επιστρέψει στη γυναίκα να μείνει για ημέρες στο πεζοδρόμιο και είχε προσπαθήσει να ενημερώσει την αστυνομία και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για να τη βοηθήσουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook