ΗΠΑ: Κοιμάται στο τιμόνι ενός Τesla, που πάει με 90 χιλιόμετρα την ώρα | Video

ηπα-κοιμάται-στο-τιμόνι-ενός-τesla-που-πάε-921102

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από το CBS και δείχνει έναν οδηγό εν κινήσει σε αυτοκινητόδρομο της Μασαχουσέτης που κοιμάται στο τιμόνι του αυτοκινήτου Tesla, κάνει κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Το βίντεο δείχνει τόσο τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου στο αυτοκίνητο το οποίο πηγαίνει… στον αυτόματο πιλότο. Η εικόνα είναι τόσο σοκαριστική και καταγράφηκε από επιβάτη άλλου αυτοκινήτου που περνούσε δίπλα τους.

Ο ύπνος είναι βαθύς και η εικόνα ταράζει όποιον την βλέπει όσο κι αν αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων Tesla. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους ότι σε μια δύσκολη στιγμή κατά την διάρκεια της οδήγησης το αυτοκίνητο από μόνο του θα αντιδράσει όπως θα αντιδρούσε ένας άνθρωπος που θα ήταν ξύπνιος στο τιμόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

WATCH: Passerby captures video of a Tesla driver hunched over and asleep at the wheel on a highway in Massachusetts.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CBS News (@cbsnews) στις

Σημειώνεται ότι τα αυτοκίνητα Tesla έχουν αυτόματο πιλότο αλλά η εταιρεία τονίζει ότι σε κάθε περίπτωση οι οδηγεί πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο κόρναρε για να ξυπνήσει τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο αλλά χωρίς επιτυχία.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook