ΗΠΑ: Ηρωίδα σερβιτόρα έσωσε παιδί από κακοποίηση χάρη στην παρατηρητικότητά της

ηπα-ηρωίδα-σερβιτόρα-έσωσε-παιδί-από-κ-1512489

Μόνο ως ηρωΐδα μπορεί να χαρακτηριστεί μία κοπέλα στις ΗΠΑ που κατάφερε να σώσει ένα παιδί από την συστηματική κακοποίηση, την οποία γνώριζε από τον πατέρα του.

Η Flaviane Carvalho εργάζεται ως σερβιτόρα στο Mrs. Potato στο Ορλάντο και ένα από τραπέζια που κλήθηκε να εξυπηρετήσει την πρώτη μέρα του 2022 ήταν και αυτό στο οποίο καθόταν ο Timothy Lee Wilson με την οικογένειά του.

Όταν λοιπόν πήγε εκεί για την παραγγελία, διαπίστωσε πως κανείς δεν είχε πάρει για το 11χρονο αγόρι, το οποίο αγνοούσαν οι γονείς του. Τότε που άρχισε να το παρατηρεί πιο προσεκτικά, βλέποντας τις γρατζουνιές και την μελανιά που είχε στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να αναλάβει δράση…

Εκμεταλλευόμενη μία ευκαιρία που βρήκε, πάσαρε στον μικρό μια χαρτοπετσέτα, στην οποία του είχε γράψει «Χρειάζεσαι βοήθεια;», με τον αγόρι να της απαντά καταφατικά, κουνώντας το κεφάλι του.

Έτσι η νεαρή σερβιτόρα κάλεσε την αστυνομία και ρώτησε τι έπρεπε να κάνει, με τις αρχές να ξεκινούν άμεσα έρευνα για την καταγγελία αυτή. Μία έρευνα που έδειξε πως το συγκεκριμένο αγόρι έπεφτε συστηματικά θύμα κακοποίησης από τον πατριό του, που το άφηνε για μέρες νηστικό, ενώ το χτυπούσε βάναυσα.

Η δική έγινε τον Ιούνιο όπου κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί, ενώ στις 19 Αυγούστου, του ανακοινώθηκε η ποινή του που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα ισόβια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook