ΗΠΑ: Η στιγμή που μητέρα σώζει τον 5χρονο γιο της από απαγωγή | Video

ηπα-η-στιγμή-που-μητέρα-σώζει-τον-5χρον-1253447

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, όταν μία μητέρα είδε έναν άγνωστο να προσπαθεί να αρπάξει τον 5χρονο γιο της μπροστά στα μάτια της, πρόλαβε όμως να αντιδράσει ταχύτατα γλυτώνοντας έτσι το παιδί της από τα χειρότερα.

Το τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, το οποίο μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην περιοχή. Το αγόρι όπως δείχνουν τα πλάνα απομακρύνθηκε για λίγα δευτερόλεπτα από την μητέρα του, όταν τον εντόπισε ο επίδοξος απαγωγέας. Ο άγνωστος άνδρας έτρεξε προς το μέρος του ανήλικου αγοριού και το άρπαξε με αστραπιαίες κινήσεις

Μόλις η μητέρα αντιλήφθηκε τι συνέβαινε κατευθύνθηκε, μαζί με άλλα άτομα που είδαν το συμβάν, ταχύτατα προς το αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να βάλει το παιδί στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Ωστόσο, προτού προλάβει να απομακρυνθεί με το αυτοκίνητό του, η γυναίκα τράβηξε το παιδί από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού σώζοντάς το.

Σε δήλωσή της στο στο ενημερωτικό δίκτυο του NBC, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν συγκλονισμένη και τρομοκρατημένη, έπειτα από αυτή την περιπέτεια, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε. Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου σε βάρος του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για απαγωγή και απερίσκεπτης συμπεριφοράς προς ανήλικο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook