ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είναι ήδη φαβορί για τις εκλογές του 2024

ηπα-η-κάμαλα-χάρις-είναι-ήδη-φαβορί-για-1185051
WILMINGTON, DE - AUGUST 13: Sen. Kamala Harris (D-CA), running mate of Presumptive Democratic presidential nominee former Vice President Joe Biden, attends a coronavirus briefing at a makeshift studio at the Hotel DuPont on August 13, 2020 in Wilmington, Delaware. Harris is the first Black woman and first person of Indian descent to be a presumptive nominee on a presidential ticket by a major party in U.S. history. (Photo by Drew Angerer/Getty Images)

Η Κάμαλα Χάρις προηγείται έναντι τόσο του Τζο Μπάιντεν όσο και του Ντόναλντ Τραμπ,

Η Χάρις είναι φαβορί για να είναι η επόμενη πρόεδρος, με πιθανότητες 22,2%, ενώ ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει πιθανότητες 20% και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ πιθανότητες 14,3%, σύμφωνα με τις αποδόσεις στη Ladbrokes.

«Ο πρώην POTUS (πρόεδρος των ΗΠΑ) είναι μόλις 6/1 στα στοιχήματα για να κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές του 2024, ενώ είναι 3/1 να είναι ο επόμενος υποψήφιος του GOP (του Ρεπουμπλικανικού κόμματος) για το 2024», σύμφωνα με τη Ladbrokes.

Ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί χθες, Κυριακή, ότι θα μπορούσε να θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία στις εκλογές του 2024.

Πηγή: newsit.gr

One thought on “ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είναι ήδη φαβορί για τις εκλογές του 2024

  1. Αν δεν απατώμαι πριν 7 μήνες που κατέβηκε για πρόεδρος πήρε 1% και ήταν η πρώτη που έφαγε κλωτσιά από την παρέα των δημοκρατικών υποψηφίων ! Τέλος πάντων ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α !
    Η αποτυχημένη προσπάθεια να σταματήσουν τον Τραμπ τους δημιουργεί τους χειρότερους εφιάλτες γιατί ξερουν το χουνερι που έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook