ΗΠΑ: Γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου και δάγκωσε επιβάτη – «Ο Ιησούς μου είπε να το κάνω»

Ένα απρόσμενο επεισόδιο έλαβε χώρα σε πτήση της Southwest Airlines, όταν γυναίκα δάγκωσε συνεπιβάτη της και στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει με τη βία την πόρτα του αεροπλάνου, ενώ αυτό πετούσε.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Νοεμβρίου, με την πτήση 192 από το Χιούστον προς το Οχάιο να προχωρά σε αναγκαστική προσγείωση στο εθνικό αεροδρόμιο Bill and Hillary Clinton National Airport στο Little Rock του Αρκάνσας, όπου ο επιβάτης συνελήφθη.

Τα δικαστικά έγγραφα κατονομάζουν τη γυναίκα ως την 34χρονη Elom Agbegninou, όπως αναφέρει η New York Post.

Μέλη του πληρώματος χρειάστηκε να συγκρατήσουν την 34χρονη αφού εισέβαλε με τη βία στην πίσω πόρτα του αεροπλάνου.

Κατά την προσπάθειά της να ανοίξει την έξοδο κινδύνου στη μέση της πτήσης, το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας του Αρκάνσας αναφέρει ότι η Agbegninou δάγκωσε το μηρό ενός άλλου ταξιδιώτη.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου την είδε να περιφέρεται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, σύμφωνα με τις δικαστικές εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, οπότε και της ζητήθηκε να “χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ή να καθίσει”.

Αντί να επιστρέψει στη θέση της, η Agbegninou στη συνέχεια προσπέρασε την αεροσυνοδό και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου για περιπτώσεις κινδύνου.

Ενώ οι άλλοι επιβάτες παρατήρησαν την αναστάτωση αυτή, κάποιος ακούστηκε να λέει: “Προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα”. Ένας συνεπιβάτης παρενέβη σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει την Agbegninou και εκείνη ως απάντηση φέρεται να τον δάγκωνε συνεχώς στο εσωτερικό του μηρού του.

Το θύμα κατάφερε τελικά να “ανοίξει” το σαγόνι της Agbegninou και αργότερα έλαβε αντιβιοτική αγωγή και ένεση ηπατίτιδας από νοσοκομείο.

Το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Little Rock, όπου η Agbegninou συναντήθηκε στον διάδρομο προσγείωσης με την αστυνομία και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το Click2Houston, η Agbegninou δήλωσε ότι “ο Ιησούς της είπε να πετάξει στο Οχάιο και ο Ιησούς της είπε να ανοίξει την πόρτα”. Η γυναίκα λέγεται επίσης ότι ταξίδευε μόνη της, χωρίς αποσκευές, και δεν είχε πει στον σύζυγό της ότι θα έπαιρνε την πτήση.

Η Agbegninou αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για επίθεση και παρέμβαση σε μέλη του πληρώματος της πτήσης.

news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ