ΗΠΑ: Έπνιγε επαναλαμβανόμενα 2χρονο κοριτσάκι και το τραβούσε βίντεο

ηπα-έπνιγε-επαναλαμβανόμενα-2χρονο-κο-1282133

Σε 52 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας άνδρας στις ΗΠΑ για την κακοποίηση της 2χρονης κόρης της συντρόφου του. Ο 38χρονος Ντέιβιντ Κόλμαν, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, έπνιγε επαναλαμβανόμενα το παιδάκι και το κινηματογραφούσε να χάνει τις αισθήσεις του και να επανέρχεται.

Η φρικιαστική αυτή υπόθεση στη Νεμπράσκα, σύμφωνα με την New York Post, έγινε γνωστή τον περασμένο Δεκέμβριο όταν η μητέρα του κοριτσιού βρήκε τα σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του συντρόφου της. Στα βίντεο ο Ντέιβιντ Κόλμαν φαίνεται να τυλίγει στο λαιμό της μικρής ένα ροζ μαντήλι και να κρεμάει το παιδί από ένα ράφι ώσπου χάνει τις αισθήσεις του. Σε άλλο βίντεο, ο Κόλμαν πνίγει το παιδί ενώ κάθεται στο καθισματάκι του στο αυτοκίνητο.

«Μιλάμε για χρήση υπερβολικής βίας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλάπτει κανείς ένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία» δήλωσε ο δικαστής κατά την ανακοίνωση της απόφασης στο δικαστήριο.

Ο δράστης, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και για άλλες υποθέσεις κακοποίησης παιδιών, δήλωσε έπειτα ότι είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook