ΗΠΑ-Εκλογές: Η Μελάνια στην πρώτη της εμφάνιση και το αστείο για τον Τραμπ | Video

ηπα-εκλογές-η-μελάνια-στην-πρώτη-της-εμ-1126167

Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πρώτη της εμφάνιση την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στο Atglen, κεντρική πολιτεία της Πενσυλβανίας και εξέφρασε την υποστήριξή της στα θύματα της πανδημίας, στα οποία όπως είπε συμπεριλαμβάνεται και η ίδια με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μάλιστα κατά την ομιλία της τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας που ο Πρόεδρος έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους πολίτες μέσα από τα social media. «Δεν συμφωνώ πάντα με τον τρόπο που τα λέει τα πράγματα», είπε η Πρώτη Κυρία, προκαλώντας γέλιο από το πλήθος «αλλά είναι σημαντικό για αυτόν να μιλήσει απευθείας με τους ανθρώπους που υπηρετεί» , συμπλήρωσε για την χρήση του Twitter από τον Ντοναλντ Τραμπ

Μήνυμα συμπόνιας

Ήταν η πρώτη φορά, την Τρίτη, που το 50χρονο πρώην μοντέλο που γεννήθηκε στη Σλοβενία, πραγματοποίησε ταξίδι εκστρατείας για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, από την ανακοίνωση της εκστρατείας του τον Ιούνιο του 2019.

Η Μελάνια Τραμπ είχε ακυρώσει την περασμένη εβδομάδα μια συνάντηση με τον σύζυγό της λόγω « επίμονου βήχα» . Είχε διαγνωστεί θετικη στην Covid-19, μαζί με τον σύζυγό της το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου.

«Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μας έχετε δώσει », είπε στην Πενσυλβάνια. Είμαστε πολύ καλύτερα τώρα. « Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα συμπόνιας στους συγγενείς των περισσότερων από 225.000 Αμερικανών που έφυγαν από τον ιό. Όπως πολλοί από εσάς, έχω βιώσει τα αποτελέσματα της Covid-19 από πρώτο χέρι, όχι μόνο ως ασθενής αλλά και ως ενδιαφερόμενη μητέρα και σύζυγος », είπε. Γνωρίζω όμως ότι πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τους αγαπημένους τους από αυτόν τον σιωπηλό εχθρό. «Θα θριαμβεύσουμε μπροστά σε αυτόν τον ιό», υποσχέθηκε.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook