ΗΠΑ: 82χρονη body builder έκανε «τόπι στο ξύλο» επίδοξο διαρρήκτη | Photo & Video

ηπα-82χρονη-body-builder-έκανε-τόπι-στο-ξύλο-επί-958896

Ένας εισβολέας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς περίμενε ότι θα αντιμετωπίσει μια ανήμπορη 82χρονη γυναίκα, ενώ στην πραγματικότητα βρέθηκε μπροστά σε μία τολμηρή body builder.

Η Willie Murphy ετοιμαζόταν να ξαπλώσει την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, όταν ένας άνδρας χτύπησε την πόρτα της και είπε ότι χρειάζεται ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει το Associated Press, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία χωρίς να ανοίξει την πόρτα. Έπειτα, όπως ανέφερε η Murphy, ο άνδρας έκανε διάρρηξη και παραμόνευε μέσα στο σκοτεινό σπίτι.

Η 82χρονη τον χτύπησε με ένα τραπέζι, έχυσε σαμπουάν στο πρόσωπό του και τον έδερνε με μια σκούπα όταν έφτασε η αστυνομία.

«Τον έδερνα με μανία» είπε η Murphy στα Μέσα. «Επειδή είπα στον εαυτό μου «Αν είναι η ώρα μου να πάω στην κόλαση, θα τον πάρω μαζί μου»».

Ο άνδρας τελικά μπήκε σε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η αστυνομία ανέβασε στο Twitter μια σέλφι με την Murphy, αποκαλώντας την «σκληρό καρύδι».

Η 82χρονη γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά και ανέφερε ότι μπορεί να σηκώσει μέχρι και πάνω από 100 κιλά, περισσότερο από το διπλάσιο του βάρους της. Μπορεί μάλιστα να κάνει έλξεις με το ένα χέρι αλλά και κάμψεις επίσης με το ένα χέρι.

Το 2014 είχε κερδίσει και ένα βραβείο στην άρση βαρών.

«Πραγματικά βοηθάει να διαλυθεί ο μύθος των γηρατειών» είπε ο συντονιστής του προγράμματος του γυμναστηρίου. «Η Murphy είναι μία δυνατή, όμορφη γυναίκα που κάνει πράγματα εις όφελος των άλλων».

Η 82χρονη ανέφερε ότι ελπίζει η ιστορία της να εμπνεύσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook