ΗΠΑ: 50χρονη μαμά οκτώ παιδιών γέννησε την… εγγονή της

ηπα-50χρονη-μαμά-οκτώ-παιδιών-γέννησε-τ-1463108

Μία γυναίκα στις ΗΠΑ έκανε ένα δώρο ζωής στη κόρη της, καθώς σε ηλικία 50 ετών έγινε παρένθετη μητέρα και έφερε το κόσμο το εγγονάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 3,5 κιλών.

Σύμφωνα με την nypost.com, η Chalise Smith από την Γιούτα έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση, όταν η 25χρονη κόρη της, Kaitlyn Munoz, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, τα οποία δεν της επέτρεπαν να γεννήσει ξανά.

Συγκεκριμένα, η 25χρονη έχει ήδη ένα γιο από το 2019, όμως μετά από λίγο καιρό διαγνώστηκε με ενδομητρίωση και το σύνδρομο Sjögren, που είναι αυτοάνοσο και στοχεύει τους αδένες που παράγουν υγρασία. Μπορεί να προκαλέσει συστηματικά συμπτώματα, όπως κόπωση και πόνο στις αρθρώσεις, ενώ συνήθως εμφανίζεται μαζί με άλλες διαταραχές, όπως ρευματοειδή αρθρίτιδα και ο λύκο.

Έτσι, οι γιατροί απαγόρευσαν στην Kaitlyn να γεννήσει ξανά, με αποτέλεσμα η ίδια να στραφεί στη μητέρα της για βοήθεια μέσω της εξωσωματικής, καθώς η Chalise Smith είχε ήδη γίνει γεννήσει 8 παιδιά.

«Από τις πιο εύκολες εγκυμοσύνες»

Η Chalise Smith μπορεί να δέχτηκε να βοηθήσει την κόρη της, όμως αρχικά είχε πολλούς φόβους για την νέα εγκυμοσύνη, όπως ότι η ηλικία της μπορεί να έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο την ίδια, αλλά και το έμβρυο.

«Θα γινόμουν 50… Έχω πρόβλημα στο δεξί πόδι και μόνο με τις εγκυμοσύνες, το ισχιακό νεύρο πιέζεται», είπε χαρακτηριστικά η Chalise στο Fox 13 για τους αρχικούς ενδοιασμούς της να γίνει μητέρα για 9η φορά στη ζωή της.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά από ότι περίμενε, καθώς αποδείχθηκε ότι ήταν η πιο εύκολη εγκυμοσύνη που είχε. «Και για να είμαι 100% ειλικρινής, ήταν μια από τις πιο εύκολες εγκυμοσύνες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, η 50χρονη που γέννησε το εγγονάκι της, ξεκαθάρισε ότι από την αρχή της εγκυμοσύνης ήταν έτοιμη για το ενδεχόμενο να μην μπορεί να αποχωριστεί το παιδί, όπως της είχαν επισημάνει πολλά άτομα.

Η κοριτσάκι που γέννησε η Chalise Smith

«Υπήρχαν πολλοί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που μου έλεγαν πόσο δύσκολο θα ήταν να παραδώσω το μωρό αφού το κουβαλούσα για εννέα μήνες, αλλά αυτό δεν ήταν έτσι», είπε στο δίκτυο KSL και σημείωσε ότι «ήξερα από την αρχή ότι αυτό δεν ήταν το μωρό μου». «Αυτό ήταν ένα δώρο για την κόρη μου που δεν μπορούσε να το προσφέρει στον εαυτό της. Θα έκανα τα πάντα για οποιοδήποτε από τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στο γεγονός.

«Μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο»

Εφόσον η Chalise Smith γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, η κόρη της βρέθηκε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έκανε σχετικές αναρτήσεις στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

«Έχω χάσει τα λόγια μου», έγραψε η 25χρονη Kaitlyn Munoz σε ανάρτηση που έκανε και συμπλήρωσε ότι «η μαμά μου είναι ένας ζωντανός άγγελος».

Μάλιστα, η ίδια μίλησε στο στο KLS και ανέφερε ότι «η μαμά μου έκανε πολλά πράγματα για μένα, μεγαλώνοντας που δεν μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου και 25 χρόνια αργότερα έκανε κάτι που δεν μπορούσα να κάνω ξανά για τον εαυτό μου. Μου έφερε το μεγαλύτερο δώρο».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook