Ιωάννινα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 30χρονος μετά την άγρια συμπλοκή – «Μαφιόζικη η επίθεση» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

ιωάννινα-σε-κρίσιμη-κατάσταση-ο-30χρονο-1668538

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 30χρονος που τραυματίστηκε μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε μαζί με την παρέα του από ομάδα 7 ατόμων στα Ιωάννινα. Μια επίθεση με οπαδικά κίνητρα, ξυπνώντας μνήμες από την τραγική υπόθεση του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα 7 άτομα έκλεισαν τον δρόμο σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Άρχισαν να τους χτυπούν με καδρόνια που είχαν μαζί τους.

Και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκεί όπου ο 30χρονος Δημήτρης είναι σε πολύ πιο σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του. Χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Ιωάννινων ενώ υπάρχουν ακόμη τρία άτομα που αναζητούνται.

Έξω από δικαστήρια επικράτησε ένταση καθώς συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στους συλληφθέντες αποκαλώντας τους “δολοφόνους”.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 30χρονου, Δημήτρης Δήμος μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία” τόνισε ότι “τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα. Ο Δημήτρης είναι στην ΜΕΘ και όλοι ευχόμαστε για το καλύτερο”.

Αναφερόμενος στην επίθεση ο κ. Δήμος την χαρακτήρισε μαφιόζικη. “Τρία αυτοκίνητα ακινητοποιούν ένα όχημα και κατεβαίνοντας κάτω χωρίς να υπάρξει καμία πρόκληση από μέρους των άλλων παιδιών, άρχισαν να τους χτυπούν ανηλεώς με τα χέρια και με ρόπαλα.

Τα χτυπήματα αυτά ήταν η αιτία για τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον Δημήτρη. Τα τρία αυτοκίνητα τους ακινητοποίησαν σε ένα σημείο που δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει και κίνηση. Αυτό δείχνει τη θρασύτητα της πράξης. Και είναι ένα περιστατικό πρωτόγνωρο για τα δεδομένα των Ιωαννίνων.

Πάντα οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν γνωστοί για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπήρχε κάποιο κίνητρο σε αυτή την επίθεση. Τι κίνητρο είναι όμως αυτό που κάνει κάποιον να θέλει να αφαιρέσει τη ζωή από κάποιον συνάνθρωπό του” τόνισε ο δικηγόρος και πρόσθεσε:

“Είναι τραγικό το συμβάν αυτό. Ήταν ο Άλκης, σήμερα ο Δημήτρης, αύριο τι;”

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook