Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια λέει την αλήθεια της για τα «ροζ» βίντεο

ιωάννα-τούνη-με-δάκρυα-στα-μάτια-λέει-τ-1073157

Με ένα βίντεο η Ιωάννα Τούνη απευθύνθηκε στους ακολούθους της και αναφέρθηκε στα «ροζ» βίντεο που διέρρευσαν και της προκαλούν μεγάλη ντροπή.

Με βαθιά εξομολογητική διάθεση η influencer αναφέρθηκε στο γεγονός και αποκαλύπτει τη δική της αλήθεια που φοβόταν να πει. «Νομίζω πως το να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου…. Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Όπως τόνισε: «Θα σας μιλήσω για κάτι που βασικά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, είναι κάτι που προσπαθώ να ξεχάσω, να θάψω, να εξαφανίσω εδώ και τρία χρόνια. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό, δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο και καθόλου εύκολο» επεσήμανε ξεκινώντας το βίντεό της. «Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη, κάποιοι μπορεί να το έχετε δει, κάποιοι το έχετε ακούσει. Όπως και να έχει, αυτήν τη στιγμή κυκλοφορεί ένα «ροζ» βιντεάκι στο οποίο προφανώς πρωταγωνιστώ. Ο λόγος που κάθομαι και το συζητώ μαζί σας είναι γιατί νιώθω ένα βάρος μέσα μου όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι κάτι πολύ άσχημο για οποιονδήποτε άνθρωπο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή του και χωρίς να έχει γνώση πάνω σ’ αυτό. Είναι κάτι το οποίο όλοι απεύχονται αλλά πραγματικά μπορεί να συμβεί στον καθένα και στην καθεμία. Στην προκειμένη, η καθεμία είμαι εγώ» σημείωσε η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε:

«Να σας πάω τρία χρόνια πίσω, ήμουν σε beach πάρτι, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση, εν πάση περιπτώσει για να μην πολυλογώ και πλατειάζω είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι οι οποίοι νομίζεις πως γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή σου και ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι και να το χρησιμοποιήσουν για να δειχθούν ή να επωφεληθούν από αυτό. Δεν ξέρω, ακόμη και για να βγάλουν χρήματα, δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας. Είναι άσχημο που το παιδί με το οποίο συνευρίσκομαι στο βίντεο, το γνωρίζω από τα 18 μου με το οποίο συνεργαζόμουν, δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα ήμασταν μια παρέα κι εκείνη τη μέρα.

Δεν ξέρω τι με στεναχωρεί και τι με θλίβει περισσότερο, ίσως το γεγονός ότι στα 23 μου, με όλη την έκταση που είχε πάρει το My Style Rocks, ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος. Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές, με τέτοιο τρόπο και από έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν το περίμενες ποτέ, δεν ξέρω πραγματικά τι είναι χειρότερο, ίσως το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αυτές έγιναν εξώφυλλο σε πολύ γνωστή εφημερίδα και τεράστιος τίτλος σε πάρα πολλά άρθρα και περιοδικά και έπρεπε να πάω στη μαμά μου αυτήν την εφημερίδα και να της τη δείξω και να της εξηγήσω τι συνέβη, και να της πω εγώ τα πάντα πριν της τα πει άλλος και πάθει σοκ.

Νομίζω θυμούνται όλες οι συμπαίκτριές μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και έπειτα από πέντε λεπτά να πρέπει να είμαι εντάξει γιατί έχουμε γύρισμα» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του reality μόδας. Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο, πάρα πολλή ενέργεια και πολλή φαιά ουσία, είχα τρέξει πάρα πολύ σε δικηγόρους τότε για να προσπαθήσω να βγάλω κάτι και να δικαιωθώ, για την τιμή μου, για δεν ξέρω. Να σημειώσω ότι δεν είχα ευρώ, είχα ξοδέψει όλα μου τα λεφτά. Δεν έβγαλα τίποτα, έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε. Προσπάθησα να ξεπεράσω όλο αυτό το γεγονός…». Συνεχίζοντας να μιλά για το γεγονός η influencer λύγισε και άρχισε να κλαίει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook