Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και η πρώτη φωτογραφία χωρίς μάσκα

ιωάννα-παλιοσπύρου-τα-ρούχα-που-φορού-1321375

“Την ημέρα που έμαθα για τη σύλληψη ήμουν χαμένη. Δεν μπορούσα να κάνω focus στο τι συμβαίνει όταν ήμουν στο νοσοκομείο” περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου μόλις έμαθε ποια ήταν η δράστις άλλαξε η ψυχολογία της, γιατί πήρε κάποιες απαντήσεις και αποφάσισε να επικεντρωθεί στην υγεία της και στο πώς θα βγει από το νοσοκομείο.

“Το εισπράττω από τον κόσμο τώρα που κυκλοφορώ πιο άνετα με τη μάσκα. Με πλησιάζει ο κόσμος, είναι πολύ συγκινητικό. Κάθε φορά με εκπλήσσει, δεν το συνηθίζεις” πρόσθεσε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε τα εγκαύματα στα χέρια της και μίλησε για την καθημερινότητά της.

Σοκαρισμένη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου από την έντονη μυρωδιά που έχουν ακόμα από το βιτριόλι τα ρούχα της Ιωάννας, που φορούσε την ημέρα που δέχθηκε την επίθεση.

Όπως αποκάλυψε τα κράτησε, μήπως χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει στη δικαστική διαδικασία, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρη αν θέλει να τα έχει στο σπίτι.

“Το εισπράττω από τον κόσμο τώρα που κυκλοφορώ πιο άνετα με τη μάσκα. Με πλησιάζει ο κόσμος, είναι πολύ συγκινητικό. Κάθε φορά με εκπλήσσει, δεν το συνηθίζεις” πρόσθεσε.

“Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία στο φως της ημέρας χωρίς μάσκα και την στείλαμε στη γιατρό μου. Της έγραψα πως νιώθω πολύ όμορφη και πόσο πολύ σε ευχαριστώ και μου απάντησε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, θα νιώσεις πιο όμορφη και θα καταλάβεις στο τέλος ότι αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό στους ανθρώπους” είπε για την συγκινητική συνομιλία που είχε με την γιατρό της, η οποία έκανε παρέμβαση στην εκπομπή και μίλησε για τα χειρουργεία που θα κάνει στο μέλλον η Ιωάννα.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook