Ιωάννα Μαλέσκου για την διακοπή ρεύματος: “Πέρασα όλες τις πληγές του Φαραώ” | Video

ιωάννα-μαλέσκου-για-την-διακοπή-ρεύμα-1099325

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε χθες η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς η κακοκαιρία “Μήδεια” “χτύπησε” τα βόρεια προάστια αφήνοντας πολλές περιοχές για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα. Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής ενώ αποκάλυψε ότι το βράδυ χρειάστηκε να μείνει σε ξενοδοχείο, καθώς στα Μελίσσια, όπου μένει, το χιόνι έφτανε μέχρι το γόνατο.

“Χθες, για μένα ήταν μια πολύ κακή, κακή ημέρα την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, φως και ζεστό νερό. Χθες, εγώ όπως και πολύ κόσμος χρειάστηκε να μείνουμε σε ξενοδοχείο. Μέσα στη νύχτα, μέσα στο σκοτάδι, παγωμένοι με τα κινητά να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Εύχομαι αυτή τη στιγμή να αποκαθίστανται οι μεγάλες ζημιές που έχουν υποστεί τα σπίτια και να μας παρακολουθείται από τη ζεστασιά του σπιτιού σας γιατί εγώ πέρασα έναν Γολγοθά.

Δεν φανταζόμουν ότι ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να ‘ρθω στο στούντιο, η μέρα και η νύχτα θα κυλούσαν με τέτοιο τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Ήταν πολλές οι ώρες και δεν υπήρχε ενημέρωση. Εγώ αισθάνθηκα χθες αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη. Δεν είχα μπαταρία να δω ούτε τα μηνύματα και πέρασα όλες τις πληγές του Φαραώ”, ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook