Ιωάννα Μαλέσκου: Έκλεισε στον ΣΚΑΪ η «Μενεγάκη της Κρήτης» | Ποιοι έκαναν δοκιμαστικό για συμπαρουσιαστές της

ιωάννα-μαλέσκου-έκλεισε-στον-σκαϊ-η-μ-1071164

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όμως όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση τη γνωρίζουν χρόνια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ή αλλιώς η «Μενεγάκη της Κρήτης», αφήνει το νησί και την ΚΡΗΤΗ TV, το κανάλι που την ανέδειξε στο χώρο της τηλεόρασης και πάει στην Αθήνα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πριν λίγο διάστημα πως η «καυτή» Ιωάννα θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, τελικά όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι #Not», η πανέμορφη παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, η δασκάλα στο επάγγελμα Ιωάννα, πήγε στην Αθήνα το Σάββατο και υπέγραψε το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΪ και ήδη στο κανάλι ψάχνουν τον συμπαρουσιαστή της. Από δοκιμαστικό έχουν ήδη περάσει οι Βαγγέλης Σερίφης, Αλέξης Παππάς και Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ αυτή τη βδομάδα αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο συναντήσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος.

dokari.gr

One thought on “Ιωάννα Μαλέσκου: Έκλεισε στον ΣΚΑΪ η «Μενεγάκη της Κρήτης» | Ποιοι έκαναν δοκιμαστικό για συμπαρουσιαστές της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook