«Ήμουν ερωτευμένη με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, αλλά όταν συναντηθήκαμε δεν με συγκίνησε καθόλου»

ήμουν-ερωτευμένη-με-τον-αλέκο-αλεξαν-1055495

Τον έρωτα της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ελένη Ροδά, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Ρόδα θυμήθηκε τις στιγμές που έπαιζε χαρτιά με τη Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν της «έφαγαν» λεφτά.

«Στην αρχή δεν ήθελα να πω το τραγούδι “Η δουλειά κάνει τους άντρες” και μου λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα το πεις”. Συνήθως όταν πεθαίνουμε μας μαθαίνει ο κόσμος. Η φωνή μου άλλαξε και νομίζω ότι τώρα τραγουδάω καλύτερα απ’ ότι παλιά. Η Χαρούλα ήταν πολύ καλή τραγουδίστρια, καλά κάνει και αποσύρεται» ανέφερε αρχικά η Ελένη Ροδά.

Μιλώντας για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, είπε: «Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο».

Τέλος, η Ελένη Ροδά θυμήθηκε όταν έπαιζε χαρτιά με την Ρένα Βλαχοπούλου: «Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μωρή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν”».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook