«Ήμουν δαιμονισμένος»: Σοκάρουν τα λόγια του μαθητή που δολοφόνησε την καθηγήτριά του στη Γαλλία

ήμουν-δαιμονισμένος-σοκάρουν-τα-λό-1635167

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της καθηγήτριας σε σχολείο στην πόλη Σεν Ζαν ντε Λουζ της Γαλλίας από μαθητή της την ώρα του μαθήματος (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα πληροφορίες που επικαλείται το CNN, ο 16χρονος δράστης που πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα ισχυρίστηκε ότι ήταν «δαιμονισμένος» αφού μαχαίρωσε την καθηγήτρια στο στήθος.

Το δίκτυο BFMTV μετέδωσε ότι, μετά την επίθεση δράστης κατέφυγε σε μια διπλανή αίθουσα όπου είπε σε έναν καθηγητή ότι μια φωνή του είπε να διαπράξει την επίθεση. Ο δάσκαλος πήρε το όπλο από τον μαθητή και παρέμεινε μαζί του μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες μαθητών που βρίσκονταν στην αίθουσα τη στιγμή της άγριας δολοφονίας.

«Είδαμε τον μαθητή να παίρνει κάτι από την τσάντα του, ένα αντικείμενο τυλιγμένο σε χαρτί. Στη συνέχεια πήγε προς την πόρτα. Σκεφτήκαμε ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Στην πραγματικότητα, μπλόκαρε την έξοδο. Η καθηγήτρια ήταν στον πίνακα κοντά σε αυτή την πόρτα. Στη συνέχεια γύρισε και τη χτύπησε με κάτι που έμοιαζε με μαχαίρι, στο στήθος. Ακούσαμε μια κραυγή και μετά τίποτα».

«Όλοι προσπάθησαν να βγουν έξω από μια πόρτα που οδηγεί σε μια άλλη αίθουσα διδασκαλίας. Πάνω στον φόβο, κάποιοι μπήκαν στον πειρασμό να φύγουν από το παράθυρο. Δεν ξέραμε αν όλοι οι μαθητές κατάφεραν να βγουν έξω. Πριν φύγουμε, είδαμε τον δράστη να στέκεται με το φονικό μαχαίρι στο χέρι, το κρατούσε υψωμένο. Συναντήσαμε τη διευθύντρια στον διάδρομο και της είπαμε να τρέξει. Ειδοποιήθηκαν αμέσως και οι άλλες τάξεις. Προφανώς, οι μαθητές μεταφέρθηκαν γρήγορα σε ασφαλές μέρος. Θέλαμε να βγούμε από το συγκρότημα για να απομακρυνθούμε όσο το δυνατόν πιο μακριά», περιγράφουν οι μάρτυρες.

Οι δύο μαθητές γνώριζαν τον φερόμενο ως δράστη. Τον περιέγραψαν ως έναν ήσυχο μαθητή που είχε κάποιες δυσκολίες σε ορισμένα μαθήματα: «Έπαιρνε φάρμακα κατά του στρες», είπε ο ένας από αυτούς.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook