«Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη στο αμαξίδιο» – Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου για την περιπέτεια με την υγεία της

ήμουν-118-κιλά-παράλυτη-στο-αμαξίδιο-1347771

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την υγεία της, αλλά και πώς κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

“Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, ήμουν καθηλωμένη σε αμαξίδιο”, ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου ζητώντας μάλιστα να προβληθεί μια φωτογραφία της.

“Ήμουν 118 κιλά, παράλυτη. Πριν από τρία χρόνια ήμουν έτσι. Τώρα είμαι 62 κιλά. Δεν χαμογελούσα καν τότε. Μετά από ένα μήνα στάθηκα στα πόδια μου. Όταν κατάφερα να κάνω δύο βήματα δεν το πίστευα” σημείωσε η σπουδαία ηθοποιός εξηγώντας πως την έπλεναν στο κρεβάτι. “Ήταν φρίκη η ζωή μου. Τώρα μπορώ και πάω μόνη μου. Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια. Δεν έπαθα όμως κατάθλιψη, δεν χρειάστηκα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας”, είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε στη συνέχεια: “Ήταν το ψώνιο μου να είμαι χορεύτρια, αλλά ήμουν ψηλή και άχαρη, 1.75 ύψος. Με ξεφώνιζαν στο δρόμο, μου έκαναν bullying λόγω του ύψους μου, έλεγαν… μια γκαμήλα”.

“Δεν ήμουν και δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι καλή ηθοποιός. Είμαι πολύ καλύτερη μαγείρισσα απ’ ότι ηθοποιός. Ο Φρέντυ Γερμανός έγραφε κάποτε πως ‘όταν η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει μακαρονάδες, τρέμουν τα ιταλικά εστιατόρια’” είπε.

Τέλος η Μαίρη Χρονοπούλου θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

“Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Πως ήμουν, 118 κιλά, παράλυτη, χοντρή, ανάπηρη. Πώς πάλεψα και πώς είμαι σήμερα. Μια Χρονοπούλου που κουνιέται, κάνει πέντε βήματα, βάφεται, χτενίζεται”, τόνισε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook