Ημερίδα ρομποτικής και εργαστήρια για παιδιά σε Χανιά και Ρέθυμνο από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

ημερίδα-ρομποτικής-και-εργαστήρια-γι-1458308

Η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Διεθνές Συνέδριο JCrete© διοργανώνουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου και το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, το JCrete4Kids 2022, μια δωρεάν Εκπαιδευτική Συνάντηση Προγραμματισμού & Ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 8-16 ετών.

Τα παιδιά θα περάσουν, μια ημέρα γεμάτη με νέες τεχνολογίες και διασκέδαση, καλλιεργώντας αναλυτική, συνθετική και δημιουργική σκέψη.

JCrete4Kids 2022 Rethymno

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 έναρξη 9:00 – 15:00
JCrete4Kids 2022 Chania

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2022 έναρξη 9:00 – 15:00

Προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο http://jcrete4kids.eu

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα υπάρξουν 4 παράλληλα εργαστήρια:

zarpanews.gr

One thought on “Ημερίδα ρομποτικής και εργαστήρια για παιδιά σε Χανιά και Ρέθυμνο από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

  1. Είναι κρίμα να γίνονται τέτοιες «ημερίδες» που απευθύνονται σε παιδιά με τόση προχειρότητα και έλλειψη προσωπικού(βοηθών).Αν είναι να την κάνουμε όπως όπως γιατί είναι ενταγμένη σε κάποιο πρόγραμμα και πρέπει να γίνει,καλύτερα να μην γίνει! Τα παιδιά απογοητεύονται.Συμμετείχαμε στο Ρέθυμνο την Δευτέρα και μας απογοήτευσε στο πρόγραμμα Lego Wedo ηλικίας 8-10 ετών. Δύο φοιτήτριες για 20 παιδάκια για 6 ώρες, με ένα διάλειμμα 20 λεπτών, χωρίς κανένα διδακτικό μέρος,χωρίς να δώσουν ένα νερό και καμία βεβαίωση παρακολούθησης(ούτε καν ηλεκτρονική που δεν κοστίζει).Ήταν μπροστά από υπολογιστή με τα πακέτα Lego Wedo και πάλευαν να φτιάξουν κάτι από βιντεάκια με ασαφή οδηγίες από το YouTube . Όποιος ήξερε ήξερε,τίποτα καινούριο να μάθουν.Απασχόληση το λες,ημερίδα όχι . Κρίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook