Ημαθία: «Πήγαινε με 180 χλμ μέσα στο χωριό» – Φόβοι ότι διέφυγε ο οδηγός που σκότωσε τη 15χρονη

ημαθία-πήγαινε-με-180-χλμ-μέσα-στο-χωριό-1549749

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στην Παλαιόχωρα Ημαθίας με θύμα μία 15χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός κινούταν με το αυτοκίνητό του με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει τη 15χρονη, μαζί με τη μητέρα και την 11χρονη αδερφή της.

«Μάλλον ήταν πιωμένος, τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε»

Συγγενής της οικογένειας μίλησε το πρωί της Κυριακής στο MEGA, όπου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ήταν 21:00 το βράδυ όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν κάποιον να τρέχει πολύ γρήγορα. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε να τις δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν στο πεζοδρόμιο, μέσα στο χωριό αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος.

Τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Τώρα κρύβεται κάπου για να μην τον πιάσουν. Αλλά θα τον βρουν. Αν και κάποιοι φοβούνται ότι διέφυγε εκτός Βέροιας. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον βρει η Αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό, όσο και να κρύβεται».

«Κανένα από τα κορίτσια δεν γνωρίζει τον θάνατο της μεγάλης τους κόρης»

Στη συνέχεια, ο ίδιο ανέφερε: «Πραγματικά όλοι θέλουμε να βρεθεί και να πληρώσει για αυτήν την καταστροφή που προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το κορίτσι μας το χάσαμε, αλλά και η μητέρα του είναι σοβαρά στην εντατική πρέπει να περάσουν 18 ώρες και φοβόμαστε μην πεθάνει κι αυτή».

«Κανένα από τα κορίτσια δεν γνωρίζει τον θάνατο της μεγάλης τους κόρης. Όλη η Παλαιόχωρα Ημαθίας ήμασταν στο πλευρό του πατέρα που τα δάκρυα του κυλούσαν σαν βρύση ανοιχτή. Ήταν ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Ποιος να περίμενε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία της βόλτα. Η κηδεία της έγινε το Σάββατο και χωρίς τη γυναίκα του αυτός ο άνθρωπος κήδεψε το παιδί τους. Τέτοιο πόνο δεν έχει νιώσει γονιός», κατέληξε.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook