Ηλιόπουλος: Ρεκόρ προπαγάνδας από «Τα Νέα» – Παρουσιάζουν ως σημερινή δημοσκόπηση που έγινε τον Ιούνιο

ηλιόπουλος-ρεκόρ-προπαγάνδας-από-τα-1495945

Σφοδρή επίθεση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου κατά κυβέρνησης και Νέων, με αφορμή δημοσκόπηση η οποία ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου και παρουσιάζεται ως σημερινή.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μεταξύ άλλων σημειώνει: «Εάν δεν ήταν τόσο γελοία όλη αυτή η απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν πως ο κ. Μητσοτάκης δεν καταρρέει, θα μπορούσε κανείς να μπει σε συζήτηση για την αξιοπιστία της δημοσκόπησης. Αλλά δεν αξίζει, καρφώνονται από μόνοι τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

Λίγη ντροπή, σας βλέπουμε…

Τα Νέα σήμερα κατάφεραν να σπάσουν όλα τα κοντέρ γραφικότητας στην προπαγάνδα. Παρουσιάζουν σήμερα, 29 Ιουλίου, έρευνα της GPO που ολοκληρώθηκε πριν από δύο μήνες – από τις 25 Μαΐου ως τη 1η Ιουνίου – και έχει ήδη δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» από τις 4 Ιουνίου. Προτείνουμε να την επαναφέρουν και μετά τη ΔΕΘ του κ. Μητσοτάκη.

Εάν δεν ήταν τόσο γελοία όλη αυτή η απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν πως ο κ. Μητσοτάκης δεν καταρρέει, θα μπορούσε κανείς να μπει σε συζήτηση για την αξιοπιστία της δημοσκόπησης. Αλλά δεν αξίζει, καρφώνονται από μόνοι τους.

One thought on “Ηλιόπουλος: Ρεκόρ προπαγάνδας από «Τα Νέα» – Παρουσιάζουν ως σημερινή δημοσκόπηση που έγινε τον Ιούνιο

  1. Αυτό έχεις δηλαδή μόνο να πεις ρε Ηλιόπουλε; Το ότι χαρακτηρίζει την Κρήτη μπλε είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο… Είμαστε γρόθοι αλλά όχι και τόσο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook