Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επανακαταθέτει την τροπολογία για τη μείωση του φόρου στα καύσιμα | Video

ηλιόπουλος-ο-συριζα-επανακαταθέτει-τ-1353795

«Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα», προαναγγέλλει σε on camera δήλωσή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας», καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό «να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση Ηλιόπουλου:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας. Έχουν δώσει πέντε δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις και αρνούνται τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα που θα κοστίσει ενάμισι δισ. ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα θα μειώσει σημαντικά την τιμή της βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης, του αγροτικού πετρελαίου και τους λογαριασμούς φυσικού αερίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα.

Ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook