Ηλιόπουλος: Η επιβράβευση των «γαλάζιων ακρίδων» είναι άγραφος νόμος στο σύστημα Μητσοτάκη

ηλιόπουλος-η-επιβράβευση-των-γαλάζι-1450410

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα και τη διαστρέβλωση», τονίζει σε απάντησή του στον Γιάννη Οικονόμου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Όπως ήταν αναμενόμενο απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στο γιατί το πατενταρισμένο «κοράκι», που ταυτόχρονα ήταν και μεγαλομπαταχτσής, ο κ. Πάτσης δηλαδή, επιβραβεύτηκε με βουλευτική έδρα, ενώ όλοι γνώριζαν τη δράση του. Και λέμε αναμενόμενο γιατί η επιβράβευση των «γαλάζιων ακρίδων» είναι άγραφος νόμος στο σύστημα Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς έγινε με τη βασίλισσα των «ακρίδων» κα Πιτσίκα, που βρέθηκε να μοιράζει τίτλους και χρήμα στο πρωθυπουργικό γραφείο», συνεχίζει ο ίδιος.

«Αντί, λοιπόν, να δώσει απαντήσεις για τον κ. Πάτση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε το θράσος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στρεψοδικώντας, όταν ξέρει πολύ καλά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η λαϊκή πρώτη κατοικία ήταν απολύτως προστατευμένη. Μέχρι που ήρθε ο κ. Μητσοτάκης και άρχισε να ξεπουλά τα σπίτια των αδύναμων και της μεσαίας τάξης.

Ας μην ξεχνάμε το πρόσφατο παράδειγμα γνωστής δημοσιογράφου που οι κοινωνικές αντιδράσεις της έσωσαν το σπίτι ή την πρόσφατη ανακοίνωση συνδικαλιστικών φορέων, όπως της ΕΣΗΕΑ, που επισήμαναν πως βγαίνουν τα σπίτια του κόσμου στο σφυρί.

Μπροστά στη λαίλαπα των πλειστηριασμών Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού αποδεδειγμένα έχει δείξει πως έχει πάρει διαζύγιο με τη λέξη «ευαισθησία», τουλάχιστον ας κάνει μια προσπάθεια να γνωριστεί με τη λέξη «ντροπή»», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι στο πλαίσιο των ερωτήσεων, όπως συνήθως συμβαίνει, αλλά κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν «αδυναμία να παράγουν πολιτική, οδηγούνται σε μία ταλάντωση ανάμεσα στην ηθικολογία και τη σκανδαλολογία»

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook