Ηλιόπουλος: Bατερλό για τον κ. Μητσοτάκη η χθεσινή συνέντευξη | Video

«Περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη την Παρασκευή στη Βουλή να έρθει, ως οφείλει, για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα» για την υπόθεση των υποκλοπών, είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ως ένα βατερλό χαρακτήρισε ο Νάσος Ηλιόπουλος τη χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο κάλεσε την Παρασκευή στη Βουλή για να απαντήσει στη νέα επίκαιρη ερώτηση για τις υποκλοπές.

«Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ένα βατερλό για τον κ. Μητσοτάκη», τόνισε σε on camera δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει. Αλήθεια ποιον κοροϊδεύει;», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Κάλεσε ακόμα τον πρωθυπουργό να έρθει την Παρασκευή στη Βουλή «για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν -και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η χθεσινή συνέντευξη ήταν ένα βατερλό για τον κ. Μητσοτάκη.

Προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει.

Άραγε με ποιο τρόπο;

Με το απόρρητο που έχει επιβάλει ή με την εντολή του να καταψηφίζει η πλειοψηφία την κλήση του ιδιώτη στην Εξεταστική Επιτροπή για να καταθέσει;

Αλήθεια ποιον κοροϊδεύει ο κ. Μητσοτάκης;

Για να τελειώνουν, όμως, τα ψέματα, περιμένουμε τον κ. Μητσοτάκη την Παρασκευή στη Βουλή να έρθει, ως οφείλει, για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν –και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ