Ηλικιωμένος σε οίκο ανοχής: Ε, τι να κάνουμε, το ρισκάρουμε, τρεις μήνες περιμέναμε | Video

Οι οίκοι ανοχής άνοιξαν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου με συγκεκριμένο πρωτόκολλο λειτουργίας από τον ΕΟΔΥ, που περιλαμβάνει αυστηρά μέτρα προστασίας, όπως είναι η 15λεπτη παροχή υπηρεσιών, η χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, αλλά και η χρήση μάσκας.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια ενός ηλικιωμένου πελάτη. «Ε, τι να κάνουμε; Το ρισκάρουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Τρεις μήνες περιμέναμε» είπε στην κάμερα του Star.

«Υπάρχει λίγος φόβος. Έρχονται με μάσκα και μας λένε ”φοβόμαστε λίγο, αλλά δεν έχουμε τι να κάνουμε”» είπε μία εργαζόμενη στο οίκο ανοχής.

 

Οι 10 κανόνες λειτουργίας

 1. Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης.
 2. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).
 3. Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
 4. Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.
 5. Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
 6. Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.
 7. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.
 8. Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.
 9. Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.
 10. Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Oλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.
 11. Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

newsbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Χανίων
Επόμενο άρθροΚρήτη | Μυστήριο με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ