Ηλικιωμένος πήγε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό

ηλικιωμένος-πήγε-να-αυτοκτονήσει-ότα-1317189

Κλειδώθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του και έβαλε μπρος το αυτοκίνητό του για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. «Δεν πάμε νοσοκομείο, αφήστε μας να πεθάνουμε σπίτι μας» έλεγε ο άνδρας όταν έμαθε ότι αυτός και η σύζυγος του έχουν κορονοϊό.

Ηλικιωμένος στον Δομοκό δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε χωριό της περιοχής του Δομοκού βρέθηκε θετικό στον νέο κορονοϊό, εκτυλίχθηκαν ασύλληπτες σκηνές.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι φέρεται να μολύνθηκε από τη γυναίκα που τους φρόντιζε, η οποία επίσης διαγνώστηκε με Covid-19. Στην εν λόγω κοινότητα μάλιστα υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ κρούσματα SARS-CoV-2.

Όταν η γιατρός συνέστησε στο ηλικιωμένο ζευγάρι να πάει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ο άνδρας αντέδρασε εντόνως απαντώντας της πως δεν επιθυμεί να πάνε στο νοσοκομείο και ότι προτιμούν να πεθάνουν στο σπίτι τους. Η σύζυγος του δε αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το τοπικό μέσο αναφέρει ότι μετά από όλα αυτά ο 85χρονος κλειδώθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του κι έβαλε μπρος το αυτοκίνητό του για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. Οι γείτονες τον άκουγαν μάλιστα να μαρσάρει ασταμάτητα.

Ευτυχώς ορισμένοι από τους γείτονες του ζευγαριού κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και να βγάλουν έξω στον ηλικιωμένο προτού να είναι πολύ αργά για τον ίδιο.

Εν τέλει η γιατρός, το προσωπικό από το «Βοήθεια στο Σπίτι» και οι συγχωριανοί του ζευγαριού, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να πείσουν το ανδρόγυνο να μπει σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Λαμίας και να νοσηλευτεί στην κλινική Covid του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook