Ηλικιωμένη παντρεύτηκε 19χρονο που γνώρισε στην κηδεία του γιου της

ηλικιωμένη-παντρεύτηκε-19χρονο-που-γνώ-798950

Σε αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη τραγωδία στη ζωή κάθε μητέρας, την κηδεία του γιου της, μια ηλικιωμένη γυναίκα στις ΗΠΑ ένιωσε το ερωτικό σκίρτημα για έναν έφηβο. Η 74χρονη σήμερα Αλμέντα Έρελ και ο 21χρονος Γκάρι Χάρντγουικ συμπληρώνουν κάτι παραπάνω από δύο χρόνια γάμου και δηλώνουν περήφανοι γι’αυτό.

Όπως αναφέρει η Espresso, δύο εβδομάδες από το πρώτο τους ραντεβού ο 19χρονος τότε Γκάρι γονάτισε και τη ζήτησε σε γάμο. Έξι μέρες μετά παντρεύτηκαν και έκαναν σεξ για πρώτη φορά, εμπειρία που ο νεαρός περιγράφει ως «ανώτερη και από τα πιο τρελά του όνειρα». Ακόμα και τώρα όμως η Αλμέντα καυχιέται για το «τέλειο σεξ» και την τρυφερότητά τους.

«Λέμε συνέχεια ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον και φιλιόμαστε» δηλώνει η γυναίκα από το Μέριβιλ του Τενεσί σε βίντεο στο Youtube και προσθέτει: «Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίσεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θες να χάσεις αυτό το συναίσθημα».

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν παντρεμένη στο παρελθόν για 43 χρόνια με τον Ντόναλντ ο οποίος πέθανε το 2013 από επιπλοκές διαβήτη. Αυτό που τη συνέτριψε όμως ήταν όταν ο μεγαλύτερος γιος της, ο 45χρονος Ρόμπερτ, πέθανε έπειτα από κρίση επιληψίας. Στην κηδεία του γνώρισε τον 17χρονο τότε Γκάρι, που της τράβηξε αμέσως την προσοχή με το «γλυκό του χαμόγελο». Ο Γκάρι είχε πάντα αδυναμία στις μεγαλύτερες γυναίκες, ενώ πριν από την Αλμέντα είχε σχέση με 77χρονη.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook