Ηλίας Ψινάκης: Με τον δικό του τρόπο επιβεβαίωσε την μόνιμη παρουσία του στα live του X Factor

ηλίας-ψινάκης-με-τον-δικό-του-τρόπο-επι-1454687

Με summer look διάθεση και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου μέσα από ένα σκάφος αραγμένο στο νησί των ανέμων ο Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε πως η παρουσία του στα live του X-Factor θα είναι μόνιμη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε με το δικό του μοναδικό στυλ και το βιτριολικό του χιούμορ πως πλέον οι διακοπές του γίνονται μεσοβδόμαδα γιατί τα Σαββατοκύριακα έχει τα live του μουσικού show.

«Τα weekend’s μου πλέον έχουν συρρικνωθεί λόγω X Factor γ… ώ την τύχη μου…» έγραψε με πολύ χιούμορ ως λεζάντα στην ανάρτησή του.

Στο βιντεάκι δε, που ανέβασε του κάνουν ερωτήσεις και ομολογεί ότι πλέον κάνει αποδράσεις μέσα στην εβδομάδα διότι πρέπει να παρίσταται στο μουσικό σόου.

«Τέλεια είναι εδώ! Sunset, Μύκονος… Ήρθα εδώ για πολύ λίγο γιατί Κυριακή έχω το live. Το Σάββατο τραγουδάει ο Μάστορας σε ένα πάρτι, θα πάω να τον δω και θα γυρίσουμε μαζί για το live».

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν την Κυριακή 22 Μαΐου ο πέμπτος κριτής στο πρώτο live του μουσικού τάλεντ σόου. Η πραγματική αποστολή του στο X Factor ήταν να δώσει ασυλίες σε δύο από τους διαγωνιζόμενους τραγουδιστές, με τον ίδιο να επιλέγει τον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου δείχνοντας την έξοδο στους «Case Zero» και τον Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Αριστέα Αλεξανδράκη.

Κατάφερε, ωστόσο, να γίνει ο πρωταγωνιστής του σόου, βάζοντας «φωτιά» στην κριτική επιτροπή, στη ροή του live, αλλά και στο Twitter, με την παρουσία του να έχει όλα όσα περίμενε κανείς από εκείνον.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook