Ηλίας Μαμαλάκης: Νέα καρφιά για το MasterChef – «Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του»

ηλίας-μαμαλάκης-νέα-καρφιά-για-το-masterchef-1404887

Το χθεσινό επεισόδιο στο MasterChef είχε άρωμα Ανατολής και συγκεκριμένα Κωνσταντινούπολης, καθώς οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να βάλουν τα δυνατά τους για να μαγειρέψουν πιάτα πολίτικης κουζίνας. Καλεσμένη των κριτών ήταν η Γεωργία Κοφινά, η οποία είχε διαλέξει τα υλικά που θα χρησιμοποιούσαν οι μάγειρες στα πιάτα τους.

Ωστόσο, κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους δήλωσαν άγνοια για τις γεύσεις αυτές. Ο Ηλίας Μαμαλάκης, αφού παρακολούθησε το επεισόδιο, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την αμάθεια των μαγείρων κι έτσι προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης

“MasterChef τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του MasterChef να μαγειρέψουν πολίτικη κουζίνα. Παντελής άγνοια.

Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιορίστηκε να δηλώσει την άγνοια του, αλλά την απαξίωσε. Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουρμαδόπιτα χα χα.

Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης.

Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποίηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προσφέρουν το Χιουνκιάρ.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του.

Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο” έγραψε στην ανάρτησή του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Μαμαλάκης.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook