Ηλίας Μαμαλάκης: Δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση – Κατέρρευσαν τα όργανά μου από μια τοξίνη

ηλίας-μαμαλάκης-δεν-έπαθα-τροφική-δηλ-1572596

Στη ΜΕΘ του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας χρειάστηκε να νοσηλευτεί τις προηγούμενες ημέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης, και ανησύχησε πολλούς φίλους.

Αρχικά είχε ακουστεί ότι έπαθε κάποια τροφική δηλητηρίαση, ο ίδιος όμως απέδωσε την περιπέτεια της υγείας του σε μια τοξίνη που έπληξε τα ζωτικά του όργανα. Πλέον όμως είναι καλά και έχει πάρει εξιτήριο.

Ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης (23/11) μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια, είμαι καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη λίγες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Εξηγώντας το περιστατικό που τον οδήγησε στη ΜΕΘ, αποκάλυψε πως, «δεν έπαθα τροφική δηλητηρίαση, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και υπήρξε μία δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων, στα νεφρά που σταμάτησαν να λειτουργούν».

Δεν ξέχασε όμως και να ευχαριστήσει τις κρατικές υπηρεσίας υγείας της Κύπρου που έδρασαν άμεσα.

«Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκα στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα όμως», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook