Ηλίας Μαμαλάκης: «Άρπαξα ένα μικρόβιο, μου δημιούργησε σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί»

ηλίας-μαμαλάκης-άρπαξα-ένα-μικρόβιο-1602107

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του μίλησε στο «Breakfast@star» και εξήγησε τι ακριβώς ήταν αυτό που τον οδήγησε στην εντατική.

Ο γνωστός σεφ στις 15 Νοεμβρίου, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Κύπρου και μάλιστα εισήχθη στη MEΘ. Όπως έγινε γνωστό έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα.

Μιλώντας σήμερα, 4 Ιανουαρίου, στην πρωινή εκπομπή του Star, αποκάλυψε: «Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα».

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια ο σεφ σημείωσε για τη σύζυγό του με την οποία είναι δέκα χρόνια μαζί: «Συμπλέουμε και λατρεύει τα εγγόνια της και τα εγγόνια μου. Εγώ είμαι λίγο πιο απομακρυσμένος, είναι στη φάση που είναι μωράκια. Ιδιαίτερα με τον μικρό Ηλία είμαστε σε άριστη σχέση».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook