Ηλεκτρικά δίκυκλα και ηλεκτρικά μίνι λεωφορεία με δυνατότητα μεταφοράς και ΑμεΑ αποκτά ο δήμος Χανίων

ηλεκτρικά-δίκυκλα-και-ηλεκτρικά-μίνι-966419

Ένα ηλεκτρικό μίνι λεωφορείο με δυνατότητα για μεταφορά Ατόμων με Αναπηρία, καθώς και τριών ηλεκτρικών δικύκλων για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του θα προμηθευτεί ο Δήμος Χανίων.

Η απόφαση ελήφθη στην οικονομική επιτροπή του δήμου, μετά την αποσφράγιση των προσφορών που είχαν κατατεθεί μέσω διεθνούς δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, προχώρησε στην ανακήρυξη του αναδόχου του έργου, προϋπολογισμού 121.500 χιλιάδων ευρώ.

Εκτός από την προμήθεια των οχημάτων προβλέπονται η δημιουργία σταθμού φόρτισης καθώς και η εκπαίδευση των χρηστών των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η προμήθεια των ηλεκτρικών οχημάτων γίνεται μέσω της δράσης για τη δημιουργία πράσινων περιβαλλοντικά διαδρομών μέσα σε τουριστικές περιοχές, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργασίας INTERREG «Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020».

Δείτε ΕΔΩ την αναφορά στην διαύγεια

Zarpanews.gr

One thought on “Ηλεκτρικά δίκυκλα και ηλεκτρικά μίνι λεωφορεία με δυνατότητα μεταφοράς και ΑμεΑ αποκτά ο δήμος Χανίων

  1. Μετά που γέμισαν οι «δανειστές» μας με πετρελαιοκίνητα και στόμωσε η αγορά τώρα μας έπιασαν οι περιβαντολογικες μας ευαισθησίες για να γεμίσουμε με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Λες και τα ηλεκτρικά δεν θέλουν καύσιμα να λειτουργήσουν, μην συζητήσουμε για τις μπαταρίες και την περιβαντολογικη επιβάρυνση που έχουν όταν τελειώσει η διάρκεια ζωής των. Δείτε επίσης και ποιοι/ ποιος είναι ο μεγάλο εισαγωγέας ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην χώρα. Καλημέρα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook