Ικαρία: Υποδοχή με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έντονες αποδοκιμασίες για τον Μητσοτάκη | Video

ικαρία-υποδοχή-με-συγκέντρωση-διαμαρ-1174718

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίες υποδέχτηκε μερίδα των κατοίκων της Ικαρίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο νησί, καθώς με συνθήματα απαιτούσαν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και κατήγγειλαν την κυβέρνηση για αστυνομοκρατία.

Σε καραντίνα τα δικαιώματα

Τις κινητοποιήσεις οργάνωσαν μαζικοί φορείς της Ικαρίας το πρωί του Σαββάτου στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου στον Άγιο Κήρυκο και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας στον Εύδηλο, όπως μεταδίδει ο «902».

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκε και το υπόμνημα των Συνδικάτων, σωματείων και φορέων, προς τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του υπ. Υγείας, ενώ ακολούθησε πορεία στην πόλη του Αγίου Κηρύκου.

Ανάλογη κινητοποίηση έγινε και στον Εύδηλο στο Κέντρο Υγείας, από σωματεία φορείς. «Στην καραντίνα βάζουν τα δικαιώματά μας, οργάνωση και πάλη τα όπλα τα δικά μας», «Δώστε λεφτά για πρόνοια – υγεία», ήταν μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν κατά την άφιξη του πρωθυπουργού. Αντιπροσωπεία των σωματείων και των μαζικών φορέων επέδωσε στον πρωθυπουργό το υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Επικοινωνιακό σόου

Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, το Σωματείο Μισθωτών Συνταξιούχων, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμων Ικαρίας και Φούρνων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η τοπική ΕΛΜΕ, η Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών και ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων – Βιοτεχνών – Επαγγελματιών.

Όπως επισημαίνουν «Υπάρχουν συγκεκριμένα χρόνια προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να δεχτούμε την παρουσίαση των νησιών μας ως σκηνικό στο επικοινωνιακό σόου της κυβερνητικής πολιτικής»

Πηγή: in.gr

One thought on “Ικαρία: Υποδοχή με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έντονες αποδοκιμασίες για τον Μητσοτάκη | Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ FAKE NEWS ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΠΑ.
    ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕ ΜΠΡΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ????????
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ KAI ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ZARPANEWS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook