Ικανοποίηση της Τεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΧ για τη λύση στο πρόβλημα των προπονήσεων

ικανοποίηση-της-τεχνικής-κολύμβησης-779323

Με ομαλή έκβαση φαίνεται πως κλείνει, η κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και του τμήματος Τεχνικής κολύμβησης, όσον αφορά στις ώρες προπόνησης για τη νέα χρονιά.

Δείτε το χρονικό ΕΔΩ

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Τεχνικής Κολύμβησης του Ομίλου, εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξεύρεση λύσης με αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τη μεριά της διοίκησης για να λυθεί το πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων αναφέρει:

«Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων της Τεχνικής Κολύμβησης του Ν.Ό.Χ, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας, που με αμοιβαίες παραχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή καλύπτοντας τις επιπλέον ανάγκες της κλασικής κολύμβησης παραχωρώντας από το δικό μας τμήμα 15 λεπτά και από το πόλο άλλα 15 λεπτά, ανταποκρινόμενοι πλήρως στο αίτημα τους για επιπλέον 30 λεπτά χρόνου στην 50άρα πισίνα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι λύσεις πάντα υπάρχουν αρκεί να υπάρχει και η πρόθεση να βρεθούν, όπως άλλωστε επιβεβαιώνει και η τελευταία συνάντηση με το προεδρείο πριν την οριστική λύση του προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές του ομίλου και δηλώνουμε παρόντες προκειμένου να συμβάλουμε από την δική μας πλευρά ώστε κάθε φορά να κατακτούν τους δικούς τους στόχους.

Δ.Σ Συλλόγου Γονέων Τεχνικής Κολύμβησης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook