Ικανοποιημένα τα Χανιωτάκια από τις επιδόσεις τους στις σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις | Photos

ικανοποιημένα-τα-χανιωτάκια-από-τις-ε-876059

Εύκολα ήταν, καθ’ ομολογία των μαθητών, τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στα σημερινά μαθήματα, Ιστορία και Ανάπτυξη Εφαρμογών. Ωστόσο, «αγκάθι» ήταν η Φυσική, αφού ο όγκος των απαιτούμενων απαντήσεων δυσκόλεψε πολλούς, με τον χρόνο να μην είναι αρκετός για την πλήρη κάλυψη όλων των ερωτημάτων.

Οι εξεταζόμενοι στο 2ο Λύκειο Χανίων, βγαίνοντας από την αίθουσα, έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στην Παρασκευή, όταν και θα εξεταστούν σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.Ο Κωνσταντίνος βγήκε νωρίς από την αίθουσα, σίγουρος για έναν καλό βαθμό:

«Τα πήγα πολύ καλά, μου φάνηκαν πολύ εύκολα, ειδικά σε σχέση με πέρσι. Ήταν αρκετά αλλά όχι κάτι δύσκολο. Βέβαια είναι αντικειμενικό, σε καθέναν φαίνεται διαφορετικό.» Ο Χάρης, που επίσης θέλει να περάσει στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, ήταν και αυτός ικανοποιημένος:«Έγραψα περίπου 19. Το τελευταίο θέμα μόνο ήταν δύσκολο. Τα ξαναείδα και ήμουν ικανοποιημένος. Ήταν πιο εύκολα σε σχέση με πέρσι.»

«Ήταν πανεύκολοι οι ορισμοί, όπως και τα θέματα με το Βενιζέλο και τους Μικρασιάτες. Μερικά από τα ζητήματα είχαν πολλά υποερωτήματα, ήταν πολλά αλλά όχι δύσκολα.» επισήμανε η Μαρία.

«Σχετικά καλά τα πήγα, ήταν μέτρια τα θέματα στην Ιστορία. Σε σχέση με άλλες χρονιές αρκετά εύκολα, όμως. Χρειαζόταν αρκετή ανάπτυξη» σχολίασε ο Διαμαντής που έχει στόχο σχολή Δημοσίων Σχέσεων.Η Δέσποινα, που θέλει να περάσει ψυχολογία στο Ρέθυμνο, ήταν ευχαριστημένη από το γραπτό της:

«Τα θέματα της Ιστορίας ήταν βατά. Έπεσαν πολύ εύκολα σε σχέση με άλλες χρονιές, όποιος έχει διαβάσει γράφει σίγουρα καλά. Έγραψα πολύ καλά.»Η Χαρά και η Μαρία έχουν στόχο την Κτηνιατρική, βρήκαν τις απαιτήσεις όσον αφορά τον όγκο των απαντήσεων αρκετά περισσότερες σε σχέση με πέρσι, όμως ήταν αισιόδοξες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook