«Ιφιγένεια» ο ανιψιός για να… σωθεί ο θείος;

«Κούγκι» φαίνεται ότι έχουν γίνει τα πράγματα στο εσωτερικό της οικογένειας Μητσοτάκη: η Ντόρα Μπακογιάννη βγαίνει και σφάζει με το βαμβάκι τον Κυριάκο Μητσοτάκη διαπιστώνοντας ότι «επιδεικνύει ηγετικές ικανότητες που κανείς μας δεν ήξερε ότι είχε» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «σταυρώνει» στα μάτια… όλου του κόσμου, με συνέντευξή του στους κυριακάτικους Times, τον ανιψιό του, Γρηγόρη Δημητριάδη, λέγοντας: «Δεν έχω καταφέρει να ξεκαθαρίσω την υπόθεση.

Οι εξηγήσεις δεν ήταν επαρκείς και γι’ αυτό έπρεπε να αποπέμψω δύο άτομα». «Αν κάποιος ήθελε να βάλει μια σφήνα μεταξύ εμού και του ΠΑΣΟΚ, που αποτελούν πιθανούς συνεργάτες σε έναν συνασπισμό, σίγουρα το έχει επιτύχει», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μ’ άλλα λόγια, περιέγραψε τον ανιψιό του όχι απλώς ως κάποιον που δεν του παρέσχε επαρκείς εξηγήσεις, αλλά και ως… «προβοκάτορα» σε βάρος της σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ.

Κοινώς, όλα δείχνουν πως παρά τις διάφορες διαμεσολαβητικές προσπάθειες του τελευταίου διαστήματος για να έρθουν πιο κοντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, μάλλον ο πρωθυπουργός έχει πάρει απόφαση να «θυσιάσει» τον ανιψιό για να… σωθεί ο ίδιος.

matrix24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ