Ιερόσυλος άρπαξε το παγκάρι αλλά άφησε πίσω του το… παπούτσι του!

ιερόσυλος-άρπαξε-το-παγκάρι-αλλά-άφησ-806607

Οι φωνές των περίοικων που τον είδαν να παραβιάζει την είσοδο μιας εκκλησίας σε περιοχή του Δήμου Σοφάδων στην Καρδίτσα και να αρπάζει από το εσωτερικό ένα μεταλλικό κουτί με διάφορα κέρματα μικρής αξίας, φαίνεται ότι πανικόβαλαν τον ιερόσυλο που… ξέχασε το αυτοκίνητό του και έφυγε τρέχοντας, χάνοντας μάλιστα το ένα… παπούτσι του!

Η κλοπή έγινε το απόγευμα στης Τρίτης και ο Έλληνας δράστης εντοπίστηκε να κινείται πεζός και… μονοσάνδαλος από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και το πέρασαν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκε κατασχέθηκε το ποσό των 13,5 ευρώ που προερχόταν από την κλοπή, ενώ έξω από την είσοδο του ναού που διέρρηξε βρέθηκαν ένα κατσαβίδι και το… παπούτσι του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για κλοπή.

Βρήκαν έναν από τους διαρρήκτες σπιτιού

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας η διάρρηξη που είχε γίνει τις πρωινές ώρες της Δευτέρας σε ένα σπίτι στη Ζάκυνθο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα ο οποίος, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, παραβίασαν ένα παράθυρο και άρπαξαν από το εσωτερικό 1.500 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη που χρησιμοποιήθηκε στην κλοπή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook